Головна Новини Дозвілля стиль і краса Який принт буде найпопулярнішим цієї весни (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Який принт буде найпопулярнішим цієї весни (ФОТО)

Цей принт дозволяє проявити свою індивідуальність

19 січня 2021, 10:20
Поділіться публікацією:

Експерти кажуть, що цієї весни в моді буде популярний "Tie-Dye" — ефектний і яскравий принт, який відмінно вписується в будь-який образ.

Який принт буде найпопулярнішим цієї весни (ФОТО)

що буде в моді навесні 2021 (фото з відкритих джерел)

Відомо, що "Tie-Dye" в перекладі з англійської означає "зв'яжи та пофарбуй" і ця техніка була дуже популярна в 60-70-х роках. На тлі класичних принтів цей виглядає зухвало, і в той самий час дуже стильно і свіжо. Його наносять на різні предмети гардероба: футболки, штани, спідниці, сукні, купальники, сумки та головні убори, тому що цей принт відмінно вписується в будь-який образ.

Експерти кажуть, що "Tie-Dye" цілком може зайняти лідируючі позиції цієї весни, тому що "психоделічний" візерунок (як його часто називають) вже заполонив соціальні сторінки модниць.

Важливо ще те, що такий принт можна зробити самостійно, головне — не переборщити, щоб модний образ не перетворився на якесь неподобство. Все, що потрібно так це взяти річ, скрутити/зав'язати/обв'язати її ниткою й опустити в фарбу або нанести її на якісь певні частини за допомогою балончика. Таким чином, ви можете самі створювати візерунки, проявляючи свою індивідуальність.

У прийдешньому сезоні речі з технікою "Tie-Dye" рекомендують міксувати з однотонними та лаконічними речами. Наприклад, футболка з візерунком і світлі джинси — дуже практичний і стильний образ.

Який принт буде найпопулярнішим цієї весни (ФОТО) - фото 2
Який принт буде найпопулярнішим цієї весни (ФОТО) - фото 3
Який принт буде найпопулярнішим цієї весни (ФОТО) - фото 4
Який принт буде найпопулярнішим цієї весни (ФОТО) - фото 5

Нагадаємо, експерти назвали речі, які в цьому році слід заховати якомога далі, тому що їх визнали антитрендами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які кольори будуть популярні у 2021 році за версією американської компанії Shutterstock. Саме ці відтінки будуть переважати в нових колекціях модних дизайнерів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини