Головна Новини Дозвілля стиль і краса Які деталі роблять образ жінки непривабливим
commentss НОВИНИ Всі новини

Які деталі роблять образ жінки непривабливим

Ці деталі впадають в очі і можуть зіпсувати враження про дівчину

23 вересня 2020, 15:35
Поділіться публікацією:

Кожна дівчина хоче завжди виглядати красивою і стильною і для цього не обов'язково регулярно відвідувати салони краси, одягатися в модних бутиках і використовувати дорогу косметику. Важливо звертати увагу на деталі, які можуть, як підкреслити ваш образ, так його і зіпсувати. Про це повідомляє видання Boom.

Які деталі роблять образ жінки непривабливим

Depositphotos

Макіяж

Зараз в тренді — природність і натуральність, тому від яскравого мейк-апу варто відмовитися. Якщо ви вирішили зробити акцент на очах, тоді відмовтеся від строкатої помади.

Зачіска

Завжди необхідно стежити за чистотою свого волосся і за його станом. Немає сенсу берегти довжину волосся, якщо воно сильно посічене. Це сильно псує зовнішній вигляд. Волосся повинно бути доглянутим та здоровим.

Нігті

Поганий манікюр здатний зіпсувати образ будь-якої гарної дівчини, тому не лінуйтеся доглядати за своїми нігтями. Крім цього, стежте за станом своїх рук, зволожуйте їх, щоб не з'являлася сухість та лущення.

Брови

Вже давно природність стала головним трендом. Однак деякі дівчата ігнорують моду на натуральність і продовжують малювати над очима чорні смуги. Якщо чесно, краще вже нічого не робити зі своїми бровами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як одягаються невпевнені в собі жінки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини