Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як запобігти появі зморшок на обличчі
commentss НОВИНИ Всі новини

Як запобігти появі зморшок на обличчі

Зморшки на обличчі можуть з'явитися в будь-якому віці

9 липня 2020, 09:50 comments1020
Поділіться публікацією:

Якщо за шкірою правильно і регулярно доглядати, тоді вона не втратить свій блиск, еластичність і буде мати здоровий вигляд. Також дуже важливо з раннього віку берегти її від появи зморшок. На своїй сторінці в Instagram лікар дерматолог-косметолог Анастасія Жарка розповіла, яких правил потрібно дотримуватись, аби шкіра надовго залишалась молодою та здоровою.

Як запобігти появі зморшок на обличчі

Shutterstock

Використання засобів з SPF

На вулиці дуже спекотно і задушливо, тому шкіру потрібно захищати від ультрафіолетових променів за допомогою засобів з SPF. І користуватися кремами або спреями важливо не тільки на пляжі, але й перед кожним виходом на вулицю. Один із негативних наслідків впливу ультрафіолету на шкіру полягає в руйнації колагенових волокон. Тому сонячні промені  сприяють передчасному старінню шкіри. 

Не чіпайте руками обличчя

Замисліться над тим, як ви травмуєте шкіру, коли позбавляєтеся від прищика вручну. У гіршому випадку через згубну звичку тиснути прищі ви отримаєте зморшки або навіть шрами. Краще з цією проблемою звернутися до професіонала.

Очищайте шкіру

За день на поверхні шкіри накопичуються забруднення. Деякі речовини небезпечні, тому що руйнують колаген і еластин. Без ретельного очищення вночі шкіра не зможе відновитися повною мірою.

Спіть правильно

У любителів спати, увіткнувшись обличчям у подушку, часто спостерігається появи ранніх зморшок. Через те, що шкіра стикається з тканиною подушки, вона розтягується, мнеться і стискається.

Відвідуйте косметолога

Якщо зморшки вже намітилися, звернись за допомогою до лікаря. Разом ви зможете підібрати відповідний догляд і правильні процедури.

Як запобігти появі зморшок на обличчі - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які маски для обличчя допоможуть впоратися зі зморшками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини