Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як виглядати на мільйон: п'ять лайфхаків для вечірнього макіяжу
commentss НОВИНИ Всі новини

Як виглядати на мільйон: п'ять лайфхаків для вечірнього макіяжу

Правильний вечірній макіяж зробить ваш образ неповторним

1 липня 2020, 20:40 comments1183
Поділіться публікацією:

Підкреслити ваш стильний вечірній образ можна за допомогою виразного макіяжу. Правильний мейк-ап підкреслить переваги вашої зовнішності і приховає її недоліки. Якщо хочете виглядати стильно й ефектно, варто звернути увагу на кілька б'юті-лайфхаків. Про це повідомляє видання "Ще".

Як виглядати на мільйон: п'ять лайфхаків для вечірнього макіяжу

Свіжий погляд

Швидко позбутися від припухлості і набряків під очима допоможе крем, якщо ви попередньо покладете його в холодильнику. Цей лайфхак надасть вашій шкірі свіжий і здоровий вигляд.

Доглянуті брови

Останнім часом брови стали домінантою макіяжу. Якщо вони будуть недоглянутими, то навіть самий ефектний smoky eye буде тускнуть на їх фоні. Пам'ятайте, що гарні брови правильної форми надають очам особливу виразність.

Матовий ефект на губах

Матові губи – це завжди гарно і неповторно, тому вони зараз в тренді. Для створення такого ефекту вам знадобиться прозора пудра, її слід нанести поверх помади вашого улюбленого відтінку.

Виразний погляд

Основний акцент у вечірньому макіяжі робиться на очі. Якщо ви хочете добитися ефекту "котяче око", тоді варто правильно нафарбувати вії, надаючи їм особливий обсяг. А для цього нанесіть прозору пудру після першого шару туші, а потім знову нафарбуйте нею вії, у напрямку до зовнішнього куточка очей.

Туш замість підводки

Не варто впадати в паніку. якщо у вас закінчилася підводка для очей, її можна замінити тушшю. Для цього нанесіть її на пензель і акуратно розподіліть там, де вам це необхідно. Вона буде виглядати більш насиченою і протримається довше.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які б'юті-лайфхаки допоможуть у догляді за собою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини