Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як вибрати ідеальний зимовий парфюм
commentss НОВИНИ Всі новини

Як вибрати ідеальний зимовий парфюм

Взимку потрібно підсилювати звичний запах парфюму

11 грудня 2020, 05:30
Поділіться публікацією:

Парфум, як і одяг, повинен бути доречним. Саме тому важливо підібрати аромат на зимню пору року. В холод наша шкіра реагує на зміни температури, рівень вологості повітря та інші чинники. Навіть аромат, до якого ви звикли влітку заграє зовсім іншими барвами та стане недоречним.  Тож давайте розглянемо кілька парфумних правил, аби мати вдалий аромат.

Як вибрати ідеальний зимовий парфюм

Як вибрати ідеальний зимовий парфюм. Фото: aromastylist.ru

1. Взимку нюх притупляється, тому аби парфум відчувався, потрібно брати варіанти з чіткими насиченими ароматами. Це може бути кава, сандалове дерево, пачулі.

2. Зима — важка пора, інколи нас атакує поганий настрій та депресія. Аби зробити себе трохи щасливішим, обирайте життєрадісні аромати, що піднімають настрій саме вам. Це можуть бути і новорічні запахи цитрусу або хвої.

3. Обирайте парфум, в якому присутні східні нотки. Саме вони асоціюються з теплом, і відповідно зігрівають. Акцентуйте увагу на композиціях з імбирем, мускатним горіхом, корицею, гвоздикою.

4. Підсилюйте запах. Для цього нанесіть на зап'ясті ароматний крем і капніть зверху своїм парфумом. Так стійкість запаху гарантована вам на весь день.

5. При виборі парфума, наносьте його на шкіру. Тільки там він повністю розкриється і ви зрозумієте, підходить він вам чи ні.

6. Обирайте туалетну воду в спеціалізованих магазинах, адже на прилавках біля метро запахи просто можуть виявитися неякісними. 
Нагадуємо, що худі стало трендовим елементом гардеробу цієї зими. Подивіться, хто з українських зірок його одягає.
Також сайт "Коментарі" рекомендує прочитати, що улюблена кава може розповісти про ваш характер.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини