Головна Новини Дозвілля стиль і краса Як вберегти волосся від спеки: основні правила догляду
commentss НОВИНИ Всі новини

Як вберегти волосся від спеки: основні правила догляду

Догляд за волоссям у спекотну пору року вимагає особливого підходу

22 червня 2020, 11:20 comments1054
Поділіться публікацією:

Влітку особливого захисту потребує не тільки наша шкіра, але й  волосся. Після тривалого перебування на сонці волосся вигорає, стаючи більш сухим і ламким. Як же вберегти його від спекотної погоди?

Як вберегти волосся від спеки: основні правила догляду

Користуйтеся засобами з сонцезахисним фактором

Ультрафіолетові промені негативно впливають на структуру волосся, роблячи їх слабкими і сухими. Найбільш уразливе перед сонцем пофарбоване, меліроване, а також волосся після завивки: хімічний вплив робить їх структуру більш пористою і кератин руйнується набагато швидше.  Отож не забувайте про головний убір, коли виходите на вулицю у спеку, а також беріть із собою засоби по догляду, які містять сонцезахисні фільтри.

Спрей або масло — для пляжу

Не забувайте використовувати додаткові засоби захисту волосся, коли йдете на пляж. Рівномірно нанесіть на довжину волосся сонцезахисний спрей або крем із водостійким ефектом. Ці засоби забезпечать волоссю захист від вигорання. Наносьте крем або спрей кожні дві години. Можна використовувати в догляді за волоссям і натуральні продукти, наприклад, авокадо та масло ши — вони володіють невеликим SPF.

Зволоження — наше все

У спекотну погоду волосся починає тьмяніти і стає ламким через те, що втрачає вологу. Щоб уникнути такої проблеми, варто щодня його зволожувати за допомогою різних масок, бальзамів та інших засобів. Особливу увагу варто приділити косметиці з аргановою олією, тому що цей компонент чудово запобігає втраті волоссям вологи.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як у догляді за волоссям допомагає кава



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини