Головна Новини Дозвілля секс Жіночі таємниці: про що ми думаємо під час сексу?
commentss НОВИНИ Всі новини

Жіночі таємниці: про що ми думаємо під час сексу?

Провівши чималу кількість часу в бесідах з дівчатами на «пікантну» тему, стало зрозуміло, що наша підсвідомість грає з нами злі жарти навіть під час любовних утіх, змушуючи думати зовсім про інше

6 листопада 2020, 14:23 comments1150
Поділіться публікацією:


Жіночі таємниці: про що ми думаємо під час сексу?

Фото: ivona.bigmir.net

Коли партнери давно живуть разом, частина романтики з'їдається побутом і дітьми, другу ж частину ми вбиваємо у ліжку своїми думками. Першу десятку топ-відповідей займають стелі, які слід перефарбувати, хворі діти, нові туфлі на вітрині магазину і термінова необхідність перевірити електронну пошту. А якщо ми не думаємо про це — під час акту ми представляємо з собою іншу людину.

Звичайно, багато хто стане заперечувати: "Ні, ні про що таке я не думаю, повністю віддаюся процесу, для мене секс — це завжди свято!" Дослідження, проведені британськими вченими, доводять зворотне — дуже маленький відсоток жінок ні про що не думають у ліжку. І причина воістину проста — секс як такий відсутній в їхньому житті. В такому випадку залишається одне — думати про секс замість сексу. Дуже багато і часто.

Психологи стверджують наступне:

"Для фізичного і психологічного здоров'я дуже важливо вміти розслаблятися і не блокувати мозок сторонніми думками. Під час сексу виробляється величезна кількість гормонів, таких як: ендорфін і серотонін — гормони радості, адреналін, який стимулює фізичну активність і емоційну збудженість, дофамін — гормон, який відповідає за задоволення в сексі і фінілетіламін — гормон ніжності. Ці гормони необхідні не тільки для гарного настрою, а й важливі для всього організму, тому, що саме вони відповідають за ступінь фізичного здоров'я. Сторонні думки блокують вироблення гормонів, в результаті чого може відчуватися загальна млявість, швидка стомлюваність, головний біль ".

Причинами цього явища, а точніше, виникнення різного роду думок під час статевого акту пояснюється втомою і соціальною значимістю дівчат. Сьогодні на плечах жінок не тільки сім'я, приготування та прання, але і відповідальна робота і високий соціальний статус. Голова болить якщо не від того, що приготувати на вечерю, то від проблем з виплатою по кредитах і дедлайнів. Сучасна жінка ні в чому не поступається чоловікові — ми прагнемо зробити запаморочливу кар'єру, створити сім'ю, стати важливим гвинтиком суспільства. Звідси й вічні проблеми, і брак часу. Іноді навіть на секс, особливо, якщо його немає в розкладі дня. Що ж робити? Зробіть паузу, отримайте задоволення та впустіть ендорфіни у свій мозок!



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини