Зарплатня жінки впливає на імітацію оргазму: шокуюче дослідження

Чоловіки дуже болісно сприймають ситуацію, за якої їхні партнерки не досягають оргазму

Якщо представниці прекрасної статі заробляють більше грошей, ніж їхні партнери, вони найчастіше імітують оргазм. Такого несподіваного висновку дійшли вчені з Університету Флориди. Логічно припустити, що якщо жінка фінансово залежить від чоловіка, вона намагатиметься утримати його поряд з собою всіма способами, включаючи інтимні. І для цього стане частіше імітувати оргазм, щоб зробити своєму другові задоволення, пише Medikforum. Чоловіки дуже болісно сприймають ситуацію, за якої їхні партнерки не досягають оргазму, вважаючи це своїм недоглядом і навіть непрямим доказом чоловічої неспроможності. Але дослідники з Флориди дійшли абсолютно протилежного висновку.

Вони виявили, що якщо жінки заробляють більше грошей, ніж їхні чоловіки, такі представниці прекрасної статі вдвічі найчастіше імітують оргазм. Виявляється, якщо у чоловіків проблеми із заробітками, то вони й так уражені, оскільки за існуючими гендерними стереотипами саме чоловік має бути здобувачем. І якщо такий кавалер ще й здатний задовольнити свою жінку в ліжку, він може зануритися в глибоку депресію. Саме для того щоб пощадити тендітне чоловіче самолюбство, забезпечені жінки і вирішуються на імітацію оргазму. По суті це прояв жіночої доброти та співчуття.

Однак, як зазначають автори дослідження, таке прагнення зберегти почуття маскулінності свого партнера може коштувати дорого. Набагато важливіше досягти за допомогою чесного діалогу справжнього задоволення від сексу, а не його імітації. За статистикою кожна п'ята жінка імітує оргазм, як показало дослідження у 2020 році. При цьому і чоловіки, і жінки наважуються на подібну імітацію в середньому чотири рази на місяць.

Нагадаємо, ну, що ми робимо без вчених? Ось вони вирішили дізнатися, чий оргазм кращий – чоловічий чи жіночий? Безперечно, будь-хто, хто досягав оргазму, скаже, що навряд чи природа змогла вигадати щось ще більш вражаюче. Але вчені наводять сухі факти.