Головна Новини Дозвілля секс Вчені з'ясували, чого жінки хочуть від сексу на одну ніч
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені з'ясували, чого жінки хочуть від сексу на одну ніч

Стало відомо, що жінки шукають під час інтимних зустрічей без зобов'язань

1 березня 2021, 23:25 comments5047
Поділіться публікацією:

У сексі на одну ніч бувають зацікавлені не тільки чоловіки, але і багато жінок. Вчені провели дослідження і з'ясували, чого ж представниці прекрасної статі хочуть від подібних зустрічей.

Вчені з'ясували, чого жінки хочуть від сексу на одну ніч

Секс на одну ніч (фото з відкритих джерел)

Дослідники провели опитування понад 68 тисяч гетеросексуальних жінок, щоб визначити, чого вони хочуть від "того, що їм потрібно на один вечір". Аналізуючи їхні відповіді, вчені помітили важливі фактори, які можуть допомогти чоловікам, які віддають переваги таким зустрічам.

Отже, опитування показало, що жінок приваблюють високі чоловіки. Виявляється, що їх фізична здатність до самоствердження і пов'язаний з цим високий соціальний статус додають жінкам відчуття, що вони в більшій безпеці з таким партнером.

Близько 89% опитаних жінок зазначили, що в сексуальному партнері їх приваблює доброта, а 72% респонденток звертають увагу на інтелект потенційного коханця. І лише 22% жінок заявили, що в першу чергу звертають увагу на привабливе тіло чоловіка.

Тобто жінки для сексу на одну ніч вибирають не багатого та амбітного чоловіка, а уважного, доброго і чуйного. Також для них важлива легкість в спілкуванні з передбачуваним коханцем, щоб він не стомлював її незрозумілими розмовами, а був зосереджений на задоволенні, яке ви повинні отримати удвох.

Нагадаємо, вчені повідомляли, що багато партнерів можуть під час сексу робити помилки, які псують не тільки враження від процесу, а й стосунки в цілому. У чому ж справа, дізнайтеся в нашому матеріалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що американські дослідники з'ясували, як ранковий секс впливає на кар'єрне зростання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини