Головна Новини Дозвілля секс Вчені пояснили, чому повнотілі чоловіки частіше займаються сексом
commentss НОВИНИ Всі новини

Вчені пояснили, чому повнотілі чоловіки частіше займаються сексом

Жінки вважають сексуальними тільки струнких хлопців - це популярний міф

26 листопада 2020, 17:59
Поділіться публікацією:

Фахівці з Університету Чепмана заявили про те, що повнотілі чоловіки значно частіше займаються сексом, ніж це роблять худі. Вони опублікували відповідну статистику, яка, на перший погляд, може здаватися багатьом не зовсім логічною.

Вчені пояснили, чому повнотілі чоловіки частіше займаються сексом

Чому повнотілі чоловіки частіше займаються сексом. Фото: unsplash

Так, вчені провели опитування, в якому взяло участь близько 60 тисяч добровольців. З'ясувалося, що повні чоловіки мають в середньому 8 партнерів, тоді як худі — 6.

Доктор психології Девід Фредерік пояснив у чому тут справа. Виявляється, що для багатьох жінок повний і великий чоловік є символом надійності і захисту. Поруч з таким чоловіком жінка відчуває себе в безпеці, тому що він відповідає її ідеальному образу.

Але варто також зазначити, що в експерименті не брали участі чоловіки з сильним ступенем ожиріння. Це стосується тільки чоловіків, індекс маси тіла яких лише на кілька позицій перевищує норму.

Вчені підсумували, що більшість жінок приваблюють чоловіки, у яких є невеликий животик. Доктор Фредерік назвав такий тип статури "конституцією татка". Вони додали, що дівчата, у яких теж є кілька зайвих кілограмів, ведуть активне сексуальне життя.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як на чоловіче лібідо впливає зайва вага.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини