Головна Новини Дозвілля секс ТОП-5 вагомих причин займатися сексом щодня
commentss НОВИНИ Всі новини

ТОП-5 вагомих причин займатися сексом щодня

Щоденний секс дуже корисний для нашого здоров'я

7 жовтня 2020, 16:35 comments1204
Поділіться публікацією:

Багато сучасних досліджень доводять, що секс приносить людям не тільки масу задоволення, але і величезну користь для здоров'я, як фізичного, так і психологічного. І чим більше ви займаєтеся сексом, тим більше позитивний ефект, передає  "Радіо Люкс".

ТОП-5 вагомих причин займатися сексом щодня

Pixabay

Про користь щоденних занять любов'ю розповіла у своїй книзі "365 ночей: Інтимні мемуари" американська письменниця Чарлі Мюллер. Разом з чоловіком вони зважилися на експеримент, який полягав в тому, щоб щодня займатися сексом, не дивлячись на втому, зайнятість та інші фактори. В кінці експерименту, жінка зізналася, що стала почувати себе набагато краще. А ось, як це пояснюють дослідники:

Щоденний секс знімає стрес

Регулярні заняття любов'ю позитивно діють на роботу нервової системи. Секс допомагає розслабитися, зняти стрес і нервову напругу.

Щоденний секс допомагає схуднути

Вчені стверджують, що секс здатен замінити 15-хвилин на біговій доріжці. Крім цього, займаючись їм в різних позах, можна добре "прокачати" свої м'язи.

Щоденний секс зміцнює імунітет

Активне сексуальне життя сприяє виробленню антитіл в організмі, в результаті чого підвищуються його захисні функції. Чим більше у вашому житті буде інтиму, тим краще ви себе будете почувати.

Щоденний секс зближує партнерів

Регулярний секс не тільки розслабляє, але і зближує партнерів, а також допомагає підтримувати у стосунках пристрасть. Під час сексу в організмі виробляється гормон окситоцин, який відповідає за любов і прихильність.

Щоденний секс покращує стан здоров'я серця

Експерти стверджують, що щоденні заняття сексом позитивно діють на серцево-судинну систему, на 50% знижуючи ризик захворювань.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, в яких ситуаціях жінка дуже хоче сексу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини