Головна Новини Дозвілля секс Сексуальні помилки, які партнерам не слід повторювати у Новому році
commentss НОВИНИ Всі новини

Сексуальні помилки, які партнерам не слід повторювати у Новому році

Будьте відвертими і не забувайте говорити про почуття

1 січня 2021, 06:00 comments2043
Поділіться публікацією:

2020 рік добігає кінця, і це гарний час для кожного, аби підбити невеличкі підсумки за останні дванадцять місяців. Людям, які перебувають у близьких стосунках, можна спробувати поговорити про спільні досягнення та невдачі, а окремою темою зробити секс. Інтим — одна із невід’ємних частин людських стосунків, але часто ми припускаємося банальних помилок, про які навіть не підозрюємо. Видання Times of India коротко підсумувало, які саме моменти люблячим парам краще залишити у старому році.

Сексуальні помилки, які партнерам не слід повторювати у Новому році

Поговоріть із партнером і спробуйте залишити всі помилки у минулому. Фото із відкритих джерел

1. Неіснуюча або недостатньо тривала прелюдія

Звісно, чимало людей надає перевагу активній фазі статевого факту, вважаючи її більш захопливою. Але прелюдія, насправді, вважається золотим правилом сексу, хоча пари часто її ігнорують. Якщо ваші думки із партнером співпадають — це чудово, але раптом ні… Згадайте про різні чуттєві стимуляції, що допоможуть зробити ваше інтимне життя набагато приємнішим і різноманітнішим.

2. Постійна відсутність оргазму

Про те, як можна зімітувати найвищу насолоду під час сексу, ходять легенди, байки та анекдоти. Та насправді оргазм є доволі важливим для людського організму, вчені, між іншим, дослідили його зв’язок із довголіттям. Спробуйте зрозуміти, що найбільше подобається вашій половинці та що здатне довести вас обох "до краю". Отримувати задоволення лише під час процесу — непогано, та все ж не ідеально.

3. Без зізнань у коханні

Можете не вірити, але звичні три слова "я тебе кохаю" — одна із найемоційніших речей, що людина може почути від свого партнера. Коли ж зізнання звучить під час сексу, це може стати додатковою стимуляцією, що підсилить фізичні відчуття. Не варто соромитися цих слів: спробуйте піймати момент і сказати партнеру про свою любов.

4. Забагато порно

Якщо хтось із партнерів занадто захоплюється переглядом фільмів для дорослих, це зрештою може призвести до проблем у ліжку. Чимало таких "кіноманів" згодом скаржаться на еректильну дисфункцію, слабкий статевий потяг та проблеми із еякуляцією, коли справа стосується реального сексу із реальною людиною. Якщо це варіант стосується і вас із партнером, спробуйте обговорити ситуацію і дійти компромісу.

5. Впевненість у тому, що пристрасть — вічна

Незважаючи на практичність нинішнього людства, чимало пар і досі вважають, що яскрава пристрасть є постійною та незгасаючою. Утім, як би це не було прикро, реальність вносить свої корективи: люди звикають одне до одного, притираються, вивчають особливості тощо. Таким чином пристрасть стає дещо слабшою, хоча сексуальний потяг лишається. Не думайте, що ніжний та чуттєвий секс чимось гірший за пристрасну бурю. Якщо ви в чомусь не впевнені, то краще спочатку поговоріть із партнером, перш ніж почати вигадувати.

Команда "Коментарі" бажає всім надзвичайних вражень від Нового 2021 року!

Також на порталі можна дізнатися про шість причин, чому варто частіше займатися сексом. Та для отримання повноцінного задоволення варто знати деякі секрети: на сайті можна "піддивитися", які пози для сексу жінки вважають найкращими, а які — найгіршими.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини