Головна Новини Дозвілля секс Секс щотижня продовжить життя — дослідження
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс щотижня продовжить життя — дослідження

Регулярний статевий зв’язок допомагає у боротьбі із серцево-судинними захворюваннями

14 грудня 2020, 19:07 comments2539
Поділіться публікацією:

Секс допомагає збільшити тривалість життя майже на 40%. До таких висновків дійшли спеціалісти Дослідницького інституту Нової Англії, інформує The Times of India.

Секс щотижня продовжить життя — дослідження

Регулярний секс позитивно впливає на наші судини. Фото із відкритих джерел

За словами науковців, регулярні заняття сексом позитивно впливають на серцево-судинну систему людини. Таким чином, зменшується ризик виникнення відповідних захворювань, від яких людство почало інтенсивно страждати останні кілька років.

Твердження вчених базується на об’ємному експерименті, який проводився протягом 22 років. Його учасниками стали 1120 чоловіків та жінок віком до 65 років. Результати дослідження показують, що регулярний секс не тільки зменшу ризик серцевих захворювань, а й допомагає зменшити їхні неприємні наслідки постфактум. До того ж, у людей із повноцінним статевим життям більше шансів вижити після інфаркту.

Важливим фактором називають частоту інтимного зближення до і після хвороби. Люди, у яких не було серцевого нападу і які регулярно займалися сексом більше одного разу на тиждень, на 27% рідше зверталися до лікаря. Ті, у кого статеві зв’язки були непостійними, на 8% частіше виявляли у себе проблеми із серцем. Якщо ж людина перенесла серцевий напад, то для неї максимально корисно займатися сексом хоча б раз на тиждень.

В ідеалі, певні дослідники, секс щотижня може продовжити життя на 37%.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" розповідали про наслідки утримання від сексу для людського організму. Зокрема, американські вчені переконані, що подібні обмеження призводять до різних проблем зі здоров’ям, поганого самопочуття, затяжної депресії та навіть заниженої самооцінки.

Також на порталі ви можете дізнатися, як ранковий секс впливає на кар’єрне зростання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

джаала

15 грудня 2020, 18:26

фигня.....полная


Новини