Головна Новини Дозвілля секс Секс після пологів - нова хвиля насолод
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс після пологів - нова хвиля насолод

Ваше сексуальне життя після пологів ніколи не буде колишнім - воно буде ще кращим!

23 грудня 2020, 15:38 comments1139
Поділіться публікацією:


Секс після пологів - нова хвиля насолод

Фото: Depositphotos

Чому секс стає краще

Поширена думка, що сексу в житті новоспечених батьків стає менше. З усім тим, є дивовижна зворотна сторона медалі, про яку ви рідко почуєте. Правда полягає в тому, що багато жінок стверджують, що їх сексуальне життя стало краще після того, як в сім'ї з'явилися діти.

Кращий секс після материнства? Як так? — здивуєтеся ви. Обмін досвідом виховання дітей робить можливим для пари виявити нові причини бажати один одного. Багато жінок говорять, що відчувають неймовірну нову повагу і любов до батька своїх дітей.

Існує багато фізичних післяпологових змін, які можуть зробити ваше сексуальне життя краще, ніж будь-коли. Деякі жінки користуються додатковою чутливістю своїх грудей, отримуючи від цього нове задоволення. Також вони стверджують, що фізичні відчуття від випробуваного оргазму стають більш глибокими і чуттєвими, хоч це може зайняти більше часу через втому.

Шері Ван Гувер, асистент професора в університеті медицини в Сан-Франциско, стверджує, що збільшення кровотоку під час вагітності збільшує тазову гіперемію області піхви і геніталій, можливо, назавжди збільшуючи кровоносні судини, що робить генітальну область більш чутливою до стимуляції.

Полюбіть своє нове тіло

Додані кілограми змушують багатьох жінок відчувати себе настільки непривабливо, що вони бояться навіть знімати одяг при чоловікові, не кажучи вже дозволити йому доторкнутися до тіла. Вірте своєму партнеру, коли він говорить, що ви сексуальні. Жінки набагато частіше, ніж чоловіки, вірять в стереотип, що худоба і молодість тіла — це єдиний спосіб бути сексуальною. Але правда полягає в тому, що більшість чоловіків візуально реагують на широкі стегна жінки. Більшість новоспечених татусів скажуть вам, що їхня дружина була так само прекрасна в день, коли повернулася з пологового будинку, як і в день весілля.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини