Головна Новини Дозвілля секс Секс на першому побаченні - що говорять експерти
commentss НОВИНИ Всі новини

Секс на першому побаченні - що говорять експерти

У сучасному світі вдале перше побачення все частіше здається недозволеною розкішшю. Але іноді все складається, і побачення проходить дуже добре. Настільки добре, що ви готові продовжити його ... в спальні. І хоча секс на першому побаченні колись був суворим табу, часи змінилися

29 жовтня 2020, 14:45
Поділіться публікацією:


Секс на першому побаченні - що говорять експерти

Фото: fazarosta.com

Доктор філософії та експерт в області відносин Тайра Гарднер, каже:

"Не слід розглядати секс на першому побаченні як неправильний вчинок. Близькість з партнером визначить сумісність між вами і допоможе в прийнятті рішень. Важливо дійсно усвідомлювати свій вчинок і його причини — тоді ваші наміри у відносинах і спогади про перший секс будуть більш приємними".  

Кілька ключових моментів, які слід враховувати: переконайтеся, що це дійсно ваше рішення, а не просто хвилинна реакція. Навіть якщо ви відчуваєте сильний потяг, переконайтеся, що обираєте секс з власної волі, а не через почуття обов'язку або примусу. Подумайте, чого ви очікуєте від цього досвіду? Якщо для вас це просто фізичне задоволення — вперед!

Отже, якщо ви готові зайнятися сексом на першому побаченні, як найкраще дати зрозуміти це партнеру? Так і скажіть. Комунікація є ключовим моментом у відносинах, тому не бійтеся говорити і подивіться, чи взаємні почуття.

Час після сексу, спілкування й усвідомлення свого рішення не менш важливі, і можуть допомогти звести до мінімуму ймовірність виникнення будь-якої незручності між вами. Те, як ви орієнтуєтеся в стосунках після сексуального контакту, прямо пов'язане з початковим чітким розумінням своїх мотивів. Якщо ваша мотивація змінилася в результаті даного сексуального досвіду, обов'язково висловлюйте це чесно. Пам'ятайте, з самого початку це було ваше рішення, і ви можете визначити, що буде далі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини