Що не можна робити після сексу, щоб не зіпсувати стосунки

Психологи розповіли, що не можна робити після занять сексом, якщо не хочете зіпсувати стосунки

Якщо ваш секс був дуже пристрасним і збудливим, то деякі дії, вчинені відразу після нього, можуть швидко розвіяти попередні враження. Експерти розповіли, чого краще не робити після занять любов'ю, якщо не хочете зіпсувати стосунки з партнером.

Відразу ж одягатися

Якщо після сексу ви хаотично починаєте натягувати на себе одяг, то це виглядає, по-перше, дивно, а по-друге, показує, що ви соромитеся свого тіла і намагаєтеся швидше приховати недоліки своєї фігури. Це здивує партнера, оскільки, якщо він займався з вами любов'ю, значить його все влаштовує.

Відразу ж заснути

Що чоловіки, що дівчата відразу після сексу можуть відвернутися і заснути. І це нормальна реакція організму на розрядку, однак у партнера такі дії можуть викликати образу і поселити в голові думку, що, крім сексу, вам нічого не цікаво.

Засісти за смартфон

Погодьтеся, це виглядає досить дивно і незрозуміло, коли відразу після сексу друга половинка бере в руки телефон і починає дивитися стрічку в Instagram. Може скластися враження, що секс їй не сподобався і під час нього вона постійно думала про те, що ж новенького відбувається в соціальній мережі.

Влаштувати допит з пристрастю

Деякі дівчата відразу після інтиму починають питати партнера, все йому сподобалося, чи добре вона виглядала і т.д. Така поведінка може викликати здивування у чоловіків і показати, що жінка не дуже впевнена в собі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що кожна жінка повинна отримувати задоволення від сексу і досліджувати своє тіло. Однак старі міфи, які "в'їлися" у мозок деяких жінок, заважають це робити.