Головна Новини Дозвілля секс Презервативи для жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

Презервативи для жінок

Жіночий презерватив, як і чоловічий, є бар'єрним методом контрацепції. Обидва презервативи запобігають вагітності, утримуючи сперму від входу в піхву. Жіночий презерватив також допомагає захистити обох партнерів від ВІЛ та інших інфекцій, що передаються статевим шляхом при правильному використанні

23 листопада 2020, 14:13 comments2112
Поділіться публікацією:


Презервативи для жінок

Фото: allergy.org.ua

Жіночий презерватив — тонкий мішечок з синтетичного каучуку (нітрит) або поліуретану, який вставляється в піхву перед сексом, щоб запобігти зачаттю. Презерватив має м'яке гнучке кільце на кожному кінці, що допомагає утримувати його на місці.

Наскільки надійні жіночі презервативи для контрацепції?

При послідовному і правильному використанні жіночі презервативи ефективні на 95%. Жіночий презерватив не може гарантувати результат, якщо він вставлений неправильно і ковзає під час сексу, а також якщо він розривається до або під час сексу.

Ніколи не використовуйте жіночий презерватив, коли ваш партнер використовує чоловічий презерватив! Тертя може виштовхнути презерватив або привести до вислизання або розриву презерватива. Жіночі презервативи також не призначені для використання з вагінальною діафрагмою.

Наскільки добре жіночі презервативи захищають від інфекцій, що передаються статевим шляхом?

Жіночі презервативи вивчені недостатньо добре, тому експерти точно не знають, наскільки добре вони запобігають передачі ІПСШ. Кілька досліджень показують, що вони такі ж ефективні, як і чоловічі латексні презервативи, і в лабораторних випробуваннях жіночий презерватив виявився ефективним бар'єром для ВІЛ та інших ІПСШ. Більш того, оскільки зовнішнє кільце покриває область навколо отвору в піхву, жіночий презерватив може забезпечити більший захист від генітальних шкірних інфекцій, таких як герпес, ніж чоловічий презерватив.

Чи є у жіночих презервативів будь-які побічні ефекти?

Жіночий презерватив не викликає значних побічних ефектів. Менш як 3% жінок повідомляють про дискомфорт після вставляння презерватива, печію, висипання або свербіння. Препарати з поліуретану та нітриту можуть бути хорошою альтернативою для людей, які страждають на алергію на латекс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини