Питання про секс, які спантеличать навіть найдосвідченіших

Безумовно, вас нелегко збентежити темою про секс, адже до 30 років теоретичних і практичних знань накопичилося чимало. Але багатьох жінок та чоловіків навіть в зрілому віці часто збивають з пантелику деякі питання інтимного характеру.


В якому віці жінки досягають розквіту сексуальної активності?

Однозначної відповіді на це питання просто не існує. У гормональному плані у кожної жінки чергуються фази сексуальної активності і її спаду, тому не буває певного віку, прийнятого за пік сексуальної активності. Багато жінок погодяться з твердженням, що сексуальна активність безпосередньо залежить від хорошого самопочуття та настрою.

В якій позі найкраще займатися сексом в душі?

Може, просто не треба цього робити? Кількість пацієнтів, що надходять до травмпунктів після сексу в душі, просто неймовірна. Кіно і телебачення подають секс у ванній під струменями теплої води як легкий, комфортний і пристрасний, але це не так. Кращим рішенням буде почати прелюдію у ванній кімнаті, а сам статевий акт перемістити в інше місце.

Наскільки ефективний метод переривання статевого акту?

Всі експерти в області сексу давно прийшли до єдиної думки - метод цей неробочий. За словами лікарів, вагітність залишається можливою, так як статевим членом виділяється певна кількість сперми (медичний термін "передеякулят") навіть до самої еякуляції.

Образиться партнер, якщо запропонувати йому секс-іграшки?

Важливо зрозуміти, що знайомство з іграшками не говорить партнеру, що вам не подобається секс із ним. Однак хтось все ж таки може образитись, тому заздалегідь обговоріть зі своїм чоловіком варіанти, як ви хочете оживити ситуацію у спальні. Також важливо пам'ятати, що секс-іграшки можуть бути взаємовигідними для обох партнерів, тому завжди говоріть один одному про те, що вам подобається, а що ні.

Чому людина відчуває збудження при повному сечовому міхурі?

Це може здатися дивним відчуттям, але дане явище має ціле біологічне пояснення. У деяких жінок повний сечовий міхур може викликати сексуальне збудження, тому що чинить тиск на такі області, як точка G, яка розташована прямо під сечовим міхуром.