Головна Новини Дозвілля секс Питання про секс, які спантеличать навіть найдосвідченіших
commentss НОВИНИ Всі новини

Питання про секс, які спантеличать навіть найдосвідченіших

Безумовно, вас нелегко збентежити темою про секс, адже до 30 років теоретичних і практичних знань накопичилося чимало. Але багатьох жінок та чоловіків навіть в зрілому віці часто збивають з пантелику деякі питання інтимного характеру.

13 жовтня 2020, 17:07 comments2287
Поділіться публікацією:


Питання про секс, які спантеличать навіть найдосвідченіших

Фото: bhub.com.ua

В якому віці жінки досягають розквіту сексуальної активності?

Однозначної відповіді на це питання просто не існує. У гормональному плані у кожної жінки чергуються фази сексуальної активності і її спаду, тому не буває певного віку, прийнятого за пік сексуальної активності. Багато жінок погодяться з твердженням, що сексуальна активність безпосередньо залежить від хорошого самопочуття та настрою.

В якій позі найкраще займатися сексом в душі?

Може, просто не треба цього робити? Кількість пацієнтів, що надходять до травмпунктів після сексу в душі, просто неймовірна. Кіно і телебачення подають секс у ванній під струменями теплої води як легкий, комфортний і пристрасний, але це не так. Кращим рішенням буде почати прелюдію у ванній кімнаті, а сам статевий акт перемістити в інше місце.

Наскільки ефективний метод переривання статевого акту?

Всі експерти в області сексу давно прийшли до єдиної думки — метод цей неробочий. За словами лікарів, вагітність залишається можливою, так як статевим членом виділяється певна кількість сперми (медичний термін "передеякулят") навіть до самої еякуляції.

Образиться партнер, якщо запропонувати йому секс-іграшки?

Важливо зрозуміти, що знайомство з іграшками не говорить партнеру, що вам не подобається секс із ним. Однак хтось все ж таки може образитись, тому заздалегідь обговоріть зі своїм чоловіком варіанти, як ви хочете оживити ситуацію у спальні. Також важливо пам'ятати, що секс-іграшки можуть бути взаємовигідними для обох партнерів, тому завжди говоріть один одному про те, що вам подобається, а що ні.

Чому людина відчуває збудження при повному сечовому міхурі?

Це може здатися дивним відчуттям, але дане явище має ціле біологічне пояснення. У деяких жінок повний сечовий міхур може викликати сексуальне збудження, тому що чинить тиск на такі області, як точка G, яка розташована прямо під сечовим міхуром.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини