П'ять видів сексу, від яких жінка буде в захваті

Зібрали для вас кращу п'ятірку за версією жінок

Не знаєте, як прикрасити своє інтимне життя? Хочеться чогось нового? Портал Men 24 зібрав п'ять видів сексу, які сподобаються всім жінкам.

Секс ледве прокинувшись. Звичайно, приємно дивитися на жінку, коли вона спить. Однак зайнятися любов'ю, коли ще не встиг як слід відкрити очі - нічого в світі краще немає. Навіть якщо це рядовий нічний похід в туалет, він може перерости в щось набагато більше.

Тваринний секс. Розбудити в собі звіра може, напевно, кожен чоловік. Тільки цей інстинкт прокидається не завжди тоді, коли потрібно. Здивуйте свою кохану, додавши трохи грубості і пристрасті. Тільки постарайтеся не переграти, щоб все це не закінчилося травмпункту.

Швидкий секс. Напевно, один з найпопулярніших не тільки серед жінок, а й чоловіків. Примірочні в торгових центрах, туалет в кафе або навіть поїздка з десятого поверху на перший - було б бажання, майданчик для маневрів дуже велика. Головне, дивіться, щоб поруч було поменше камер.

Романтичний секс. Ванна з пелюстками троянд, ароматичні свічки, інтимна обстановка - такі кадри більшість дівчат бачать тільки в кіно. Спробуйте це виправити, в душі кожної іноді прокидається принцеса, яка хоче романтики і Голлівуду в своїй квартирі.

Секс-марафон. Від такого формату розваг не відмовиться жодна дівчина. Головне - змініть обстановку, до прикладу, у відпустці попрактикуйтесь. А то приїлися чашки-ложки все одно будуть відволікати.

Як раніше повідомляли "Коментарі", відома українська співачка і модель Даша Астаф'єва виклала фото без нижньої білизни.