Головна Новини Дозвілля секс На які теми не варто говорити після сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

На які теми не варто говорити після сексу

Краще залиште ці теми на потім

18 жовтня 2020, 15:55
Поділіться публікацією:

Безліч конфліктів у стосунках виникає через невдало обраний час і місце для проведення розмови. Партнери не завжди здатні чути та слухати один одного, а також знаходити компроміси в складних ситуаціях. Але що не потрібно робити точно, так це підіймати певні теми після занять сексом. Що це за теми розповіло видання "Единственная".

На які теми не варто говорити після сексу

freepik

Не кажіть про нього в сексі

Вважається, що чоловікам після сексу подобається чути компліменти на свою адресу. Але насправді, не поспішайте виставляти йому бали за техніку, щоб не зіпсувати весь момент.

Не кажіть про його тіло

Не кажіть чоловікові про недоліки його фігури, про те, що йому пора зайнятися спортом або перестати їсти після шостої. Якщо вас сильно турбує його тіло, відкладіть цю розмову для більш підходящого моменту.

Не продовжувати конфліктну тему

Якщо ви посварилися, а потім охололи й вирішили закріпити своє примирення пристрасними поцілунками, то ні в якому разі, не продовжуйте конфлікт після статевого акту. Ні до чого хорошого така поведінка не призведе, а все приємне враження від сексу відразу ж зникне.

Не порівнюйте свого чоловіка

Найгірше, що можна придумати — це міркувати про свій минулий досвід з колишнім хлопцем. Сексуальні стосунки можна обговорювати в відвертій розмові за келишком ігристого, але не після сексу.

Не обговорюйте ваше майбутнє

Не варто після сексу говорити та будувати плани на спільне майбутнє, особливо, якщо ви тільки почали зустрічатися. Чоловіки — полохливі істоти, тому можуть втекти, після такого натиску з боку партнерки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які речі знижують сексуальне бажання.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини