Експерти назвали місяць, на який припадає пік популярності сексу на одну ніч

Далеко не всі люди хочуть будувати серйозні стосунки

Ні для кого не секрет, що навесні і влітку ми хочемо займатися сексом частіше, ніж взимку. Але, як виявилося, є певний місяць, коли доводиться пік популярності сексу на одну ніч.

Далеко не всі люди хочуть будувати серйозні стосунки. Є й ті, хто не відмовиться від одноразової інтрижки, яка дозволить втамувати сексуальний апетит. Як пише Maxim, експерти виявили місяць, на який припадає пік активності сексу на одну ніч.

Відомий сайт знайомств OkCupid опублікував підсумки трирічного опитування а своїх користувачів (всього в ньому взяли участь 18 мільйонів користувачів): з 2013 року по 2016 роки адміністратори сайту розсилали їм питання "Чи хотіли б ви, щоб ваші подальші відносини були тривалими?".

Так ось, найчастіше відповідь "Ні, я шукаю короткострокові, без зобов'язань відносини" приходила в квітні, травні і червні. І якщо в квітні і травні відсоток прихильників короткострокових відносин виростав на 17% в порівнянні з осінніми та зимовими місяцями, то в червні аж на 33%. Соціологи, найняті OkCupid, пояснили таку легковажну статистику тим, що саме у весняно-літні місяці на сайті знайомств реєструється максимальне число студентів, мандрівників і відпочиваючих. Тобто контингент, з яким сама еволюція веліла присвятити себе необтяжливим, ні до чого не зобов'язує, сексом.

Якщо ви все життя хотіли спробувати зайнятися сексом на одну ніч, але ніяк вирішувалися - зараз саме час! Але попередньо зважте всі "за" і "проти".

Як повідомляли раніше сексуальне життя може йти на спад через багатьох факторів: постійного стресу, депресії, проблем зі здоров'ям. Але є продукти, які сприяють підвищенню лібідо.