Головна Новини Дозвілля секс Чому варто частіше займатися сексом - 6 науково обґрунтованих причин
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому варто частіше займатися сексом - 6 науково обґрунтованих причин

Користь від сексу вже давно доведена науковцями

18 грудня 2020, 10:15 comments2718
Поділіться публікацією:

Секс не тільки допомагає зближуватися з партнером, а й позитивно впливає на загальний стан здоров'я людини. До того ж цей факт науково підтверджений. Тож, яку користь приносить секс, читайте нижче.

Чому варто частіше займатися сексом - 6 науково обґрунтованих причин

Чим секс корисний для здоров'я. Фото: weddingmagazine

1. Зниження артеріального тиску

Учені з американського Університету Джорджії з'ясували, що регулярні заняття сексом можуть знизити артеріальний тиск настільки ж ефективно, наскільки це роблять спеціальні таблетки. Уже наступного дня він може бути нижчим на 13%.

2. Зміцнення імунітету

Люди, які займаються сексом мають сильнішу імунну систему. Так дослідження, яке було проведене ще у 2004 році, показало, що в тих, хто мав статевий акт мінімум тричі на тиждень, спостерігався на 30% вищий рівень імуноглобуліну А та антитіл, ніж в тих, хто рідко займався сексом. А, як відомо, ці сполуки допомагають імунітету боротися з вірусами та хворобами.

3. Зниження ризику серцево-судинних хвороб

Секс — чудове кардіонавантаження. До того ж він допомагає підтримувати баланс між рівнями двох гормонів — естрогену і тестостерону, які повинні постійно бути в нормі аби ми почували себе здоровими.

4. Зменшення болю

Оргазм може блокувати біль — це науково доведено. Сюди входить і головний біль, а також хронічні болі в різних частинах тіла. При чому позбутися неприємних відчуттів без вживання таблеток може і проста мастурбація.

5. Профілактика нетримання

Часто жінки в більш зрілому віці можуть страждати втратою контролю над сечовим міхуром. Проте, якщо регулярно займатися сексом, можна зміцнити м'язи тазового дна та запобігти цій проблемі.

6. Підвищення якості сну

Цю користь ви й самі вже встигли помітити. Після кожного статевого акту людина відчуває сонливість. Все тому, що оргазм викликає викид гормону пролактину, а він своєю чергою сприяє більшому розслабленню.

Сайт "Коментарі" також рекомендує прочитати, чому відеохостинг YouTube не блокує "голу йогу", де жінки демонструють оголене тіло, займаючись порно-йогою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини