Головна Новини Дозвілля секс "Це найчесніша частина тіла": що найбільше впливає на якість сексу
commentss НОВИНИ Всі новини

"Це найчесніша частина тіла": що найбільше впливає на якість сексу

Рівень задоволення безпосередньо пов'язаний з емоційним станом

20 листопада 2020, 01:30
Поділіться публікацією:

Фахівці проводили нове дослідження, в ході якого встановили, що сексуальне задоволення людини залежить від того, наскільки добре вона вміє справлятися зі стресом.

"Це найчесніша частина тіла": що найбільше впливає на якість сексу

Що найбільше впливає на якість сексу. Фото: unsplash

"Геніталії — найчесніша частина тіла. Коли вони кажуть" ні ", це спосіб вашого розуму достукатися до вас і повідомити, що щось не так", — поділилася доктор Стівен Снайдер, сексопатолог з Манхеттена.

Якщо жінці не хочеться сексу, то це може свідчити про наявність проблем на роботі чи якийсь тиск. Якщо ж подібна ситуація трапляється у чоловіків, то це може бути пов'язано з внутрішнім виснаженням чи емоційним вигоранням.

Щоб зробити такі висновки, експерти спостерігали за лікарями з Греції у віці до 30 років. Протягом 6 місяців вони спостерігали за 143 чоловіками і 103 жінками. Пізніше з'ясувалося, що у більшості з них були проблеми на роботі чи постійний стрес, що заважало їм отримати задоволення від інтимної близькості зі своїм партнером. Чоловіки зізналися, що у них була слабка ерекція, а жінки — відчувати менше оргазмів.

"Секс — це те, чим люди зазвичай хочуть займатися, коли вони щасливі", — резюмувала сексопатолог.

Також видання "Коментарі" розповість, ТОП-6 ключових правил, які зроблять ваш секс незабутнім. Сексологи розповідають, що жінки отримують оргазми набагато рідше, ніж чоловіки. Щоб виправити таку невтішну статистику, вони перерахували декілька ключових правил, які допоможуть зробити секс з партнером ще яскравіше і приємніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини