Головна Новини Дозвілля секс Які фактори впливають на сексуальну активність жінок
commentss НОВИНИ Всі новини

Які фактори впливають на сексуальну активність жінок

Іноді сексу не хочеться, і це абсолютно нормально

14 листопада 2020, 00:30
Поділіться публікацією:

На сексуальне бажання жінок впливає безліч факторів, і справа може бути далеко не в партнері. Іноді лібідо знижується і сприяти цьому можуть такі неочевидні причини:

Які фактори впливають на сексуальну активність жінок

фото з відкритих джерел

Жінка дуже багато часу приділяє роботі

На сексуальне бажання може впливати постійна зайнятість на роботі, яка призводить до стресів і хронічної втоми. Про який інтим може йти мова, якщо всі  думки зайняті вирішенням робочих моментів?

Жінка незадоволена собою

Багато жінок часто недооцінюють себе, а це теж відбивається на їх сексуальному потязі. Якщо ви в голові постійно прокручує свої невдачі, то це призведе до зниження лібідо, та й в цілому до розвитку комплексів.

Жінка емоційно виснажена

Бувають ситуації, коли жінка морально втомлюється і їй не хочеться робити абсолютно нічого. У неї немає ні сил, ні бажання, ні енергії. В такому випадку, важливо відновити своє емоційне здоров'я, щоб воно не переросло в депресію. У цьому може допомогти спорт, улюблене хобі, зміна обстановки і т.д.

Жінка чекає, що секс буде, як в кіно

Кожна жінка мріє про романтичний і ніжний секс, який вона бачить в кінофільмі. Але завдання режисера полягає в тому, щоб передати гарну картинку, повторити яку в реальності практично неможливо. Якщо жінку щось не влаштовує в сексі, то потрібно поговорити відверто з партнером про це, але не потрібно порівнювати свій інтим з тим, що бачите на екрані.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому в тривалих стосунках згасає секс.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини