Головна Новини Дозвілля секс Як нестача сексу впливає на організм людини
commentss НОВИНИ Всі новини

Як нестача сексу впливає на організм людини

Перша проблема, яка виникає через нестачу інтиму - дратівливість

28 листопада 2020, 01:30 comments1582
Поділіться публікацією:

Вчені вже давно довели, що регулярні заняття сексом позитивно впливають на весь організм. В іншому випадку, людина може зіткнутися з негативними наслідками.

Як нестача сексу впливає на організм людини

Як нестача сексу впливає на організм людини. Фото: unsplash

Фахівці розповідають, що коли людина протягом тривалого часу утримується від інтимної близькості, то їй незабаром почне не вистачати гормону задоволення. А він потрібен для того, щоб знімати біль і стрес. Перша неприємність, з якою стикається людина — це дратівливість.

Секс допомагає зняти емоційну напругу, отже, розслабитися і позбутися від негативних думок. Крім цього, інтимне життя добре впливає на імунітет. Вчені поділилися, що людина хворіє набагато рідше, якщо живе активним статевим життям.

Експерти з Пенсільванії провели новий науковий експеримент, який показав, що секс 3 рази в тиждень здатний підвищити імунітет. А для чоловіків інтимна близькість вкрай важлива ще й тому, що допомагає запобігти різним неприємностям з простатою.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому вчені назвали жіночий оргазм еволюційним пережитком. Протягом багатьох років люди були впевнені в тому, що жіночий оргазм не несе ніякої біологічної активності, крім, звичайно ж, задоволення сексуальних бажань. Але вчені зі Сполучених Штатів недавно зробили нову заяву: колись жіночий оргазм міг запускати овуляцію під час інтимної близькості, але потім ця особливість втратилася в ході еволюції.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини