Запах багатства: який аромат обрати на ділову зустріч

Парфум - завершальний штрих образу успішної леді

Під час ділової зустрічі ви повинні бути ідеальною та почувати себе максимально впевнено. Щоб довершити образ успішної жінки, варто згадати про вдало підібраний парфум. Аби полегшити задачу, парфумери склали список ароматів, які переконають співрозмовника у тому, що ви - успішна леді, з якою хочеться мати справу.

1. Chicago High, Vilhelm Parfumerie

Цей запах виконаний в найкращих аристократичних традиціях. Головні нотки - шампанське та соковитий ананас. Доповнюють аромат тютюнові відтінки та шкіра.


2. Feu Patchouli, Maison Rebatchi

Це сміливий аромат, який підійде для впевненої у собі жінки. Тут присутні і чоловічі запахи - гвоздика та перець. Особливості парфуму надає чорний перець.


3. J'adore Infinissime, Dior

Від цього аромату віє свободою. Основа запаху - пристрасна тубероза. Саме вона зробить власницю аромату зухвалою і безкомпромісною. Здається, що жінка з таким запахом зможе досягти будь-якої мети.


4. Beaute du Diable, Les Liquides Imaginaires

Це п'янкий аромат з присмаком абсенту, джина і цитрусу, який інтригує та змушує захоплюватися всіх довкола його власницею. Це незвичний та тяжкий аромат, який потрібно носити взимку.


5. Perfect, Marc Jacobs

В порівнянні з іншими, цей аромат достатньо легкий. В його серці - нарцис, який доповнюють нотки мигдального молока і кедра. Аромат ненав'язливий, проте це не заважає йому створювати ауру впевненості у собі.


6. (212) Red VIP Rosé, Carolina Herrera

Власниця цього аромату - сильна, вільна і сучасна. Запах розкривається есенцією болгарської троянди та доповнюється солодким тірамісу. Парфум підійде більш зрілим дамам, які не поспішаючи смакують життя.


7. Le Gemme Erea, BVLGARI

Цей аромат не схожий на всі інші. Від нього віє спокоєм та теплом. В основі парфуму сомалійський ладан, зелений кардамон і мадагаскарська ваніль. Такий мікс розслабить співрозмовника та змусить його повністю довіряти вам.


Також сайт "Коментарі" повідомив, який колір став наймоднішим цієї зими.