Три найбільш неочевидних правил етикету, які постійно порушуються

Є речі, які ти все своє життя робиш неправильно

Ми намагаємося бути ввічливими людьми. Начебто всі основи правил хорошого тону ми знаємо. Але проблема полягає в тому, що є безліч неочевидних речей, на які ми й не подумаємо звернути увагу. В результаті потрапляємо в халепу і в вищому суспільстві маємо репутацію невихованих. Сьогодні ми вкажемо тобі на деякі хитрощі етикету і таким чином зробимо з тебе справжнього аристократа. Допоможе нам у цьому портал mport.

Передаєш сіль без перцю

Якщо тебе попросили передати сіль під час застілля або обіду, то передавати одну тільки сільничку категорично не можна. Кулінарний етикет полягає в тому, що сіль і перець одне без одного існувати не можуть, так що якщо людина хоче присолити страву, не факт, що вона не захоче його ж і поперчити. Май це на увазі.

Носиш сумку на правому плечі

Почнемо з того, що якщо ти не розпихав всі речі по кишенях, і не упустив їх одну за одною - це просто прекрасно. Але потрібно враховувати одне "але": сумка, в яку ти склав свої речі, не повинна бовтатися на плечі твоєї "соціальної" правої руки. Незручно і до того ж нерозумно тиснути руку і одночасно ловити падаючий ремінець одночасно.

Сідаєш в машину вперед ногами

Уяви собі, дівчата давно привчені до такого правила, а працює воно, між іншим, для обох статей однаково. Штани дали чоловікам свободу, тому і демонструємо ми ширину розтяжки, сідаючи в авто. А правильний варіант, між іншим, простий: спочатку на сидіння опускається п'ята точка, а потім заносяться ноги.

Тепер ти зможеш показати себе з кращого боку як перед друзями, так і перед діловими партнерами. Також видання "Коментарі" розповість, як правильно поєднувати ремінь і взуття.