Головна Новини Дозвілля саморозвиток Три найбільш неочевидних правил етикету, які постійно порушуються
commentss НОВИНИ Всі новини

Три найбільш неочевидних правил етикету, які постійно порушуються

Є речі, які ти все своє життя робиш неправильно

1 жовтня 2020, 17:12 comments2411
Поділіться публікацією:

Ми намагаємося бути ввічливими людьми. Начебто всі основи правил хорошого тону ми знаємо. Але проблема полягає в тому, що є безліч неочевидних речей, на які ми й не подумаємо звернути увагу. В результаті потрапляємо в халепу і в вищому суспільстві маємо репутацію невихованих. Сьогодні ми вкажемо тобі на деякі хитрощі етикету і таким чином зробимо з тебе справжнього аристократа. Допоможе нам у цьому портал mport.

Три найбільш неочевидних правил етикету, які постійно порушуються

Передаєш сіль без перцю

Якщо тебе попросили передати сіль під час застілля або обіду, то передавати одну тільки сільничку категорично не можна. Кулінарний етикет полягає в тому, що сіль і перець одне без одного існувати не можуть, так що якщо людина хоче присолити страву, не факт, що вона не захоче його ж і поперчити. Май це на увазі.

Носиш сумку на правому плечі

Почнемо з того, що якщо ти не розпихав всі речі по кишенях, і не упустив їх одну за одною — це просто прекрасно. Але потрібно враховувати одне "але": сумка, в яку ти склав свої речі, не повинна бовтатися на плечі твоєї "соціальної" правої руки. Незручно і до того ж нерозумно тиснути руку і одночасно ловити падаючий ремінець одночасно.

Сідаєш в машину вперед ногами

Уяви собі, дівчата давно привчені до такого правила, а працює воно, між іншим, для обох статей однаково. Штани дали чоловікам свободу, тому і демонструємо ми ширину розтяжки, сідаючи в авто. А правильний варіант, між іншим, простий: спочатку на сидіння опускається п'ята точка, а потім заносяться ноги.

Тепер ти зможеш показати себе з кращого боку як перед друзями, так і перед діловими партнерами. Також видання "Коментарі" розповість, як правильно поєднувати ремінь і взуття.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини