Головна Новини Дозвілля саморозвиток Ти це заслужив: на що успішний чоловік повинен витрачати свої гроші
commentss НОВИНИ Всі новини

Ти це заслужив: на що успішний чоловік повинен витрачати свої гроші

Успішний чоловік повинен вміти нагороджувати себе за докладені зусилля

30 грудня 2020, 15:44 comments1539
Поділіться публікацією:

Якщо ти трудишся в поті чола, то не варто нехтувати відпочинком. І не можна забувати винагороджувати себе за ту роботу, яку ти виконуєш з ранку до вечора. І сьогодні ми тобі підкажемо, на що слід витрачати зароблені гроші, щоб як слід нагородити себе за докладені зусилля.

Ти це заслужив: на що успішний чоловік повинен витрачати свої гроші

На що варто витрачати гроші. Фото: Жить хорошо

З друзями і сім'єю

Декілька разів на місяць тобі слід виїжджати на зустріч з друзями або близькими родичами. Зовсім не обов'язково йти в бар, і по-старому просаджувати там половину зарплати. Підіть у кіно, на боулінг, на картодром або відвідайте аквапарк, а після цього повертайтеся додому на таксі. І так, для бару теж можна знайти трохи часу.

Поїздки на кордон

Хоча б раз на рік виїжджай за кордон. Найдешевші автобусні тури, хостели і відсутність повноцінного харчування залиш для фріків і студентів. Ти їдеш відпочивати, тому розкидуйся грошима по повній.

Одяг

Не економ на одязі. Купи добротний шкіряний ремінь, джинси з хорошого деніму, багато пар шкарпеток, білизни і всього, що вважаєш за потрібне. Можливість в разі необхідності купити новий гарний одяг повинна бути у тебе завжди.

Кава вранці

Ми не знаємо жодної людини, якій би "принцип лате" допоміг зекономити гроші (гіпотеза, по якій, відмовившись від щоденної кави перед роботою або на обіді ти зможеш заощадити кругленьку суму). Якщо ти хочеш кави — йди і купи. Ну або зроби собі сам з якісних продуктів.

Немає сумнівів, що ти важко працюєш заради досягнення своєї мети. Без сумніву, втомлюєшся. Просто знай, ти заслуговуєш на те, що було перераховано вище. Не бійся відпочивати й у тебе буде більше сил на ефективну діяльність. Також видання "Коментарі" розповість, як швидко домогтися успіху на новій роботі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Вадим Алекс

30 грудня 2020, 19:01

Согласен, но не полностью. Во первых для молодого парня главное- красивое здоровое тело. Поэтому качалка и полноценное питание- на первом плане. Одежда тоже имеет большое значение, кто то правда может подумать, что рэпер, живущий более менее красивой жизнью( это я о себе) должен иметь целый гардероб брендовых вещей, но лично мне хватает для всего лета с мая по сентябрь: шорты, футболка, толстовка, кроссы, бейсболка, часы и спортивная барсетка. Остальное индивидуально. А вот касательно отдыха, ничуть ни хуже, чем ехать за границу в одиночку, каждый день отдыхать в компании молодых друзей, которые являются поклонниками душевной философской лирики и четкой читки под качественные биты. Возможно кто-то со мной не согласится. Но о вкусах не спорят...


Новини