Головна Новини Дозвілля саморозвиток Підтримуємо розмову: п'ять ключових правил інтелігентного чоловіка
commentss НОВИНИ Всі новини

Підтримуємо розмову: п'ять ключових правил інтелігентного чоловіка

Уміння підтримувати розмову є базовою характеристикою будь-якого вихованого чоловіка

30 вересня 2020, 12:38 comments1667
Поділіться публікацією:

Інтелігентний чоловік вміє підтримувати бесіду. При цьому не тільки дотримується балансу, щоб цікаво було не тільки йому, але і його співрозмовникам, а також знає, як слід поводитися, щоб нікого не образити або не наламати будь-яких інших дров. Уміння правильно підтримувати бесіду — це справа не з простих. Саме тому ми підкажемо тобі ключові ази цього високого мистецтва. Допоможе нам у цьому портал mport.

Підтримуємо розмову: п'ять ключових правил інтелігентного чоловіка

1. Не висловлюй однозначної політичної позиції, не нагадуй про неї знову і знову при кожному зручному випадку, і не змушуй інших приймати твою точку зору. Вислуховуй чужі думки спокійно. І навіть якщо з ними не згоден, все одно будь терплячий. Так ти заслужиш повагу опонентів.

2. Заявляти, що стомлений довгою промовою іншої людини, поглядати на годинник, втикати в телефон і ще якось показувати своє нетерпіння — теж грубе порушення етикету.

3. У загальній розмові не варто подавати голос, поки говорить хтось інший. І найголовніше — не слід підвищувати свій голос з метою заглушити співрозмовника. Уникай категоричного тону, твоя мова повинна бути спокійною, упевненою і без негативних нот.

4. Не в силі вгамувати опонентів під час суперечки? Тоді залиш їх. Бо наживеш собі ворога, можливо двох. Це особливо часто трапляється, коли під час дискусії приймаєш сторону одного зі співрозмовників, а учасники бесіди втратили терпіння і перейшли на особисті образи.

5. У загальній розмові ніколи не намагайся сконцентрувати всю увагу тільки на собі. Це досить грубо — влазити в розмову і незабаром зосереджувати на собі увагу всіх.

Ці нехитрі поради можуть тобі допомогти бути хорошим співрозмовником. Зрозуміло, якщо ти маєш намір прислухатися до них. Також видання "Коментарі" розповість, як виспатися сучасному чоловікові.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини