Головна Новини Дозвілля саморозвиток П'ять звичок, які роблять нас розумнішими
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять звичок, які роблять нас розумнішими

Завдяки цим звичкам ми розвиваємося і стаємо кращими

30 жовтня 2020, 15:10
Поділіться публікацією:

Кожна людина повинна займатися саморозвитком, щоб змінити себе і своє життя в кращу сторону. Отримані знання і досвід відкривають нам двері до нових можливостей і особистісного росту. Але що потрібно робити? Видання Elle поділилося списком звичок, які допомагають розвивати інтелект.

П'ять звичок, які роблять нас розумнішими

Читайте як можна більше

Мабуть, кожен знає про користь читання. І мова йде не про читання стрічки Instagram або Facebook, а про серйозні книги, пізнавальні журнали та т.д. Намагайтеся читати кожен день, хоча б по одному розділу, і ваш інтелект буде збагачуватися.

Приділяйте час роздумам

Ми всі легко відволікаємося від однієї речі до іншої, не розібравшись як слід в істинній суті інформації, що надійшла. Звикайте брати паузи на обдумування придбане знання, це важлива частина процесу навчання.

Тренуйте не тільки розум, але і тіло

Крім розвитку інтелектуальних здібностей, подбайте ще про своє здоров'я і тіло. Дотримуйтеся правильного харчування і регулярно займайтеся спортом, адже мозок і тіло завжди працюють в тісній взаємодії.

Дисциплінуйте себе, щоб стати продуктивніше

Не розвивайте в собі звичку відкладати свої справи "на завтра", привчіть себе до дисципліни та організованості, тоді ваші справи будуть йти більш продуктивно.

Придумуйте нові ідеї

Заведіть собі блокнот і записуйте туди будь-які ідеї, які приходять вам в голову. Дайте волю фантазії, адже творчість надихає мислити по-іншому. Робіть це кожен день, а потім переглядайте свої ідеї, доповнюйте їх, редагуйте, щоб одного разу втілити їх в реальність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які корисні звички допомагають зміцнити імунітет.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини