Головна Новини Дозвілля саморозвиток П'ять дрібниць, здатних зіпсувати вашу кар'єру
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять дрібниць, здатних зіпсувати вашу кар'єру

Безневинні помилки часто призводять до тяжких наслідків

29 жовтня 2020, 15:55
Поділіться публікацією:

Кожна людина хоче знайти гідну роботу з високою зарплатою і хорошими перспективами. Але всі ці бажання і мрії можуть зникнути, якщо працівник не буде дотримуватися певних правил поведінки. Видання "Единственная" розповіло про дрібниці, які здатні зіпсувати вашу репутацію.

П'ять дрібниць, здатних зіпсувати вашу кар'єру

Zoran Mircetic

Плітки й інтриги

У колективі часто бувають змови, плітки та інтриги, але не беріть на себе роль головного заводили, та й в цілому не беріть активну участь в обговоренні своїх колег або начальства. Пліткарів ніхто не любить.

Дрібне злодійство

Не варто тягати з роботи додому всяке канцелярське приладдя (ручки, скріпки, папки, блокноти). Таке дрібне злодійство показує вас лише з негативного боку. Хіба ви не можете купити це самостійно? Пам'ятайте, що злодійство починається з дрібниць і ні до чого доброго не приводить.

Відсутність толерантності та самовдоволення

Якщо вам дорога робота і ви хочете показати себе тільки з хорошого боку, тоді стежте за своїми висловлювання, в тому числі й в соціальних мережах. Нікого не ображайте, будьте толерантними, навіть в неробочий час.

Відсутність мотивації

Потрібно бути не лише зацікавленим в грошах, але і по-справжньому "горіти" своєю справою. Співробітники, які намагаються підняти компанію на новий рівень і тим самим отримати новий досвід і знання, завжди будуть на вагу золота. А ось ледачі співробітники навряд чи комусь потрібні.

Спалювання мостів

Якщо ви вирішили звільнитися з роботи, то зробіть це гарно і з гідністю, без грюкання дверима (якщо для цього немає вагомих причин). Репутація скандалістки не зіграє на руку вашій кар'єрі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як на людину впливає робота в офісі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини