П'ять звичок, які роблять нас розумнішими

Завдяки цим звичкам ми розвиваємося і стаємо кращими

Кожна людина повинна займатися саморозвитком, щоб змінити себе і своє життя в кращу сторону. Отримані знання і досвід відкривають нам двері до нових можливостей і особистісного росту. Але що потрібно робити? Видання Elle поділилося списком звичок, які допомагають розвивати інтелект.

Читайте як можна більше

Мабуть, кожен знає про користь читання. І мова йде не про читання стрічки Instagram або Facebook, а про серйозні книги, пізнавальні журнали та т.д. Намагайтеся читати кожен день, хоча б по одному розділу, і ваш інтелект буде збагачуватися.

Приділяйте час роздумам

Ми всі легко відволікаємося від однієї речі до іншої, не розібравшись як слід в істинній суті інформації, що надійшла. Звикайте брати паузи на обдумування придбане знання, це важлива частина процесу навчання.

Тренуйте не тільки розум, але і тіло

Крім розвитку інтелектуальних здібностей, подбайте ще про своє здоров'я і тіло. Дотримуйтеся правильного харчування і регулярно займайтеся спортом, адже мозок і тіло завжди працюють в тісній взаємодії.

Дисциплінуйте себе, щоб стати продуктивніше

Не розвивайте в собі звичку відкладати свої справи "на завтра", привчіть себе до дисципліни та організованості, тоді ваші справи будуть йти більш продуктивно.

Придумуйте нові ідеї

Заведіть собі блокнот і записуйте туди будь-які ідеї, які приходять вам в голову. Дайте волю фантазії, адже творчість надихає мислити по-іншому. Робіть це кожен день, а потім переглядайте свої ідеї, доповнюйте їх, редагуйте, щоб одного разу втілити їх в реальність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які корисні звички допомагають зміцнити імунітет.