П'ять дрібниць, здатних зіпсувати вашу кар'єру

Безневинні помилки часто призводять до тяжких наслідків

Кожна людина хоче знайти гідну роботу з високою зарплатою і хорошими перспективами. Але всі ці бажання і мрії можуть зникнути, якщо працівник не буде дотримуватися певних правил поведінки. Видання "Единственная" розповіло про дрібниці, які здатні зіпсувати вашу репутацію.

Плітки й інтриги

У колективі часто бувають змови, плітки та інтриги, але не беріть на себе роль головного заводили, та й в цілому не беріть активну участь в обговоренні своїх колег або начальства. Пліткарів ніхто не любить.

Дрібне злодійство

Не варто тягати з роботи додому всяке канцелярське приладдя (ручки, скріпки, папки, блокноти). Таке дрібне злодійство показує вас лише з негативного боку. Хіба ви не можете купити це самостійно? Пам'ятайте, що злодійство починається з дрібниць і ні до чого доброго не приводить.

Відсутність толерантності та самовдоволення

Якщо вам дорога робота і ви хочете показати себе тільки з хорошого боку, тоді стежте за своїми висловлювання, в тому числі й в соціальних мережах. Нікого не ображайте, будьте толерантними, навіть в неробочий час.

Відсутність мотивації

Потрібно бути не лише зацікавленим в грошах, але і по-справжньому "горіти" своєю справою. Співробітники, які намагаються підняти компанію на новий рівень і тим самим отримати новий досвід і знання, завжди будуть на вагу золота. А ось ледачі співробітники навряд чи комусь потрібні.

Спалювання мостів

Якщо ви вирішили звільнитися з роботи, то зробіть це гарно і з гідністю, без грюкання дверима (якщо для цього немає вагомих причин). Репутація скандалістки не зіграє на руку вашій кар'єрі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як на людину впливає робота в офісі.