Головна Новини Дозвілля саморозвиток Негайно припиняй так чинити: три звички, які роблять нас тупими
commentss НОВИНИ Всі новини

Негайно припиняй так чинити: три звички, які роблять нас тупими

Багато з нас роблять це кожен день і потроху тупіют

20 листопада 2020, 18:15 comments7804
Поділіться публікацією:

Згодом багато хто з нас відчуває, що стає тупішим. І при цьому ти не завжди можеш зрозуміти причини цього сумного явища. Сьогодні ми розповімо тобі, від яких звичок слід відмовитися, щоб залишатися при своєму розумі все своє життя.

Негайно припиняй так чинити: три звички, які роблять нас тупими

Звички, які роблять нас тупішими

Багатозадачність

Багато хто вважає, що працювати в режимі багатозадачності — це добре і ефективно. Однак якщо вірити дослідженням, мозок людини не може працювати продуктивно, якщо доводиться виконувати кілька завдань одночасно. Ти все одно концентруєшся на одній справі, а все інше виконується на автоматі.

Перегляд ТБ

Перегляд телевізора — це для багатьох важливий ритуал, пов'язаний з хорошою вечерею і лежанням на дивані. Відмовся від цієї звички, якщо в старості хочеш бути при своєму розумі. Вся проблема в тому, що під час перегляду телевізора ти зовсім не маєш розумових зусиль, тому мозок стає слабкішим.

Неправильне харчування

Правильне харчування також важливе для мозку, як і для фігури. Коли ти вживаєш продукти з насиченими жирами, великою кількістю цукру і шкідливими харчовими добавками, розумові здібності швидко деградують.

Не зловживай цими звичками, більше читай книги і розв'язуй головоломки. Тоді все у тебе буде добре. Також видання "Коментарі" розповість, які звички видають ваші комплекси.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини