Названо дієві способи розслабитися без алкоголю

Старі добрі обійми прекрасно підходять для зниження стресу

Спроба впоратися зі стресом за допомогою випивки призводить лише до погіршення його наслідків. Але чому ж замінити алкоголь? Ось кілька альтернативних і більш здорових способів впоратися з нервовим напруженням. Про це пише marieclaire. Увелічьте рівень фізичної активності. Хоча ви можете відчувати себе комфортніше і звичніше, поїдаючи попкорн або чіпси перед телевізором для того, щоб розслабитися, фізичне навантаження все ж більше підходить для вивільнення хімічних речовин, які підвищують настрій.


Найчастіше обіймайтеся. Старі добрі обійми прекрасно підходять для зниження стресу. Було виявлено, що фізичний контакт підвищує рівень окситоцину, "гормону кохання" і знижує рівень гормону стресу, кортизолу, що дозволяє нам швидко розслабитися. Однак обійми з людьми далеко не єдиний варіант, яким можна скористатися для обіймів підійдуть і теплокровні тварини.


Спілкування. Зустрічі з друзями і спілкування з цікавими людьми доставляють масу задоволення і позитивних емоцій. Однак в компаніях, де всі п'ють і курять, проводити свій час ми не рекомендуємо. Краще знайдіть друзів зі спільними інтересами і правильними поглядами на життя.


Нагадаємо, в Німеччині вчені з Тюбінгенського університету опублікували результати експерименту, проведеного над пацієнтами з позитивним Covid-тестом. Про це повідомили в Міжнародному журналі інфекційних захворювань. Вчені з'ясували, що, випивши деякі напої, можна отримати позитивний Covid-тест. Це стосується тільки швидких аналізів на антиген, пише видання "Факти". Фахівці досліджували вплив напоїв, завдаючи на них різні рідини. Після цього ряд тестів показав наявність вірусу, хоча насправді його не було.