Головна Новини Дозвілля саморозвиток Мільйонер би цього не зробив: 5 звичок, які заважають розбагатіти
commentss НОВИНИ Всі новини

Мільйонер би цього не зробив: 5 звичок, які заважають розбагатіти

Ці звички точно не властиві мільйонерам

9 грудня 2020, 12:00
Поділіться публікацією:

Кожна людина мріє стати успішною та фінансово незалежною, але вдається це не всім. У чому ж причина? Може варто поглянути на свої звички, адже деякі з них здатні "гальмувати" розвиток бізнесу.

Мільйонер би цього не зробив: 5 звичок, які заважають розбагатіти

які звички заважають розбагатіти / фото: unsplash

Давати волю емоціям при управлінні фінансами

Успішні бізнесмени вміють контролювати свої емоції, адже вони можуть серйозно впливати на прийняття рішень. У багатої людини завжди є чітко продуманий план, якого вона притримується за будь-яких обставин. Інвестиції, заощадження, витрати — все це розписано та автоматизовано. І така звичка насправді допомагає бізнесменові уникнути зайвих витрат у разі імпульсивних рішень.

Дивитися на ціну, а не на цінність

Перш ніж купити якусь річ багато людей дивляться на цінник. Але людина, яка хоче бути успішною, буде дивитися глибше і постарається завжди аналізувати, наприклад, чи відповідає ціна продукту його якості. Багаті люди вважають за краще купити щось один раз, щоб потім протягом року не витрачатися на ремонт.

Вважати себе казково багатим

Успішні люди не поводяться так, наче їм дозволено все, тому що у них багато грошей. Насправді не можна так розслаблено ставитися до власних коштів і витрачати їх різні боки. Навчіться економити гроші на більш важливі, глобальні витрати, не розпорошуючись на непотрібну розкіш.

Сприймати зарплату як єдине джерело доходу

Однією зарплати мало для того, щоб стати багатим. Потрібно мати кілька джерел доходу, між якими ви будете правильно розподіляти інвестиції. Це може бути основна робота, власний бізнес або фріланс, фондовий ринок, інвестиції в нерухомість або інші активні та пасивні способи заробітку.

Боятися ризикових цілей

Як домогтися певних цілей, якщо ви боїтеся ризикувати? Якщо хочете чогось досягти, тоді ставте перед собою правильні завдання, формулюйте їх чітко, а ще краще — записуйте. І обов'язково складіть план, як прийди до цієї мети, нехай і маленькими кроками.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, яких важливих життєвих правил дотримуються успішні жінки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини