Головна Новини Дозвілля саморозвиток Ключовий навик, який необхідний для заробляння грошей
commentss НОВИНИ Всі новини

Ключовий навик, який необхідний для заробляння грошей

Головне - навчитися бачити можливості

16 вересня 2020, 19:13
Поділіться публікацією:

Питання про гроші завжди залишається актуальним, тому що хтось хоче пробити свою фінансову стелю, хтось — навчитися збирати кошти. Спеціаліст по тайм-менеджменту Анна Всехсвятська розповіла, що заважає заробляти більше. Про це пише видання segodnya.

Ключовий навик, який необхідний для заробляння грошей

Як заробити гроші. Фото: unsplash

Експерт каже про те, що для початку потрібно побудувати з грошима серйозні стосунки. Оптимально витрачати, зберігати, генерувати і, звичайно ж, примножувати — все це необхідно знати і вміти, впевнена Ганна.

Людина, яка має намір збільшити свій дохід, повинна також навчитися бачити навколо себе безліч можливостей, щоб використовувати їх собі на благо. Це одна з головних навичок, яка допоможе поліпшити свій матеріальний стан. Для цього краще розгорнути свій кругозір на 360 градусів і приємно здивуватися від того, як багато в світі є фінансових можливостей.

Анна навіть привела кілька реальних прикладів з життя. Ситуація номер 1: людина, яка щоранку гуляє зі своєю собакою, може мати додатковий заробіток, взявши на прогулянку ще й собаку сусіда.

Ситуація номер 2: Дівчина, яка стежить за всіма новинками моди і може за лічені хвилини знайти класний одяг, легко стане особистим консультантом. Тому що для багатьох людей шопінг — це справжні тортури.

Також видання "Коментарі" розповість, як збільшити свій дохід: кілька простих способів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини