Головна Новини Дозвілля саморозвиток Головна якість, яка об'єднує всіх успішних людей
commentss НОВИНИ Всі новини

Головна якість, яка об'єднує всіх успішних людей

Лайф-коуч назвала якість, яка притаманна всім успішним людям

6 листопада 2020, 17:37 comments1283
Поділіться публікацією:

Успіх не приходить просто так і точно не буває випадковим. Цілком очевидно, що для нього потрібні завзятість і віра у власні сили. Але, як виявилося, є ще одна ключова якість, без якої ніяк не обійтися успішній людині. Лайф-коуч Ірина Хакамада розповіла, що ж об'єднує таких людей, і відповідь дійсно виявилася неочікуваною.

Головна якість, яка об'єднує всіх успішних людей

Головна якість, яка об'єднує всіх успішних людей. Фото: unsplash

Російська письменниця і колишній політик у своєму інтерв'ю для каналу "Big Money" чесно зізналася, що є спільного у всіх успішних і великих людей — це думки про майбутнє. Ірина пояснила, що минуле роз'єднує людей, теперішнє — роз'єднує ще більше, а ось майбутнє дає надію. Успішні люди думають про те, що буде з їх здоров'ям, як можна продовжити людське життя, який буде прогрес і як залишатися енергійним і здоровим протягом усього свого життя. Вона резюмувала, що успішні люди думають про майбутнє стосовно себе, а ось невдахи, як з'ясувалося, про нього не думають взагалі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, психологічний трюк, який змусить будь-якого звернути на вас увагу. Рано чи пізно в житті трапиться ситуація, коли вам потрібно буде привернути увагу співрозмовника до себе. І якщо не знаєш, чим можна "зачепити" іншу людину, то подібне завдання може виявитися справжнім випробуванням. Щоб уникнути такого сценарію, психологи поділилися хитрим трюком, який змусить абсолютно будь-кого приділити вам кілька хвилин.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини