Чим чоловік відрізняється від хлопчака: п'ять головних ознак

У житті кожного хлопчака настає момент, коли необхідно стати чоловіком

Всі хлопці з часом повинні ставати чоловіками. Це обов'язкова ланка в розвитку особистості. Якщо ти не знаєш, наскільки ти близький до цього моменту, ми розповімо тобі, чим справжній чоловік відрізняється від хлопчака.

Мета

Чоловік знає, яка його мета, і він рухається до неї. У хлопчака є лише ідеї. Хлопчик не надає їм особливого значення, а якщо і надає, то практично нічого не робить для їх реалізації. Хлопчик пасивний, чоловік наполегливий.

Жінка

Чоловік шукає жінку з інтелектом, яка до того ж буде розділяти його життєві цінності. Хлопчина, в основному цікавить, щоб дівчина була запальною і збудливою.

Ініціатива

Чоловік, зустрівши хорошу жінку, неодмінно сам почне завойовувати її. Хлопчисько зробить спробу, але здасться майже відразу, навіть не почавши нормально діяти.

Пріоритети

Чоловік любить добре проводити час, але він часто буває зайнятий, щоб досягти поставленої мети. Хлопчина дуже любить випивати в барі з приятелями кожні вихідні, а то й частіше.

Система цінностей

Чоловік бачить себе в майбутньому, знає точно, який приклад він хоче подавати і чітко планує своє життя. У нього є система цінностей. У хлопчика немає встановленого морального компаса, тому він часто може бути непослідовним.

Якщо ти помітив у собі хоча б частину цих якостей - знай, ти на правильному шляху. Також видання "Коментарі" розповість, які продукти повинні бути в раціоні кожного чоловіка.