Цей тест зможуть вирішити лише люди з IQ вище середнього. Ви маєте усього 12 секунд

Тест зможе показати, чи ви маєте рівень IQ вище середнього.

Тест у якому зображено усього п’ять чоловіків покаже чи ваш IQ вище середнього. Усе що необхідно зробити, це уважно переглянути малюнок та визначити за 12 секунд хто з чоловіків лівша.

За даними jagranjosh.com, наступну головоломку можуть вирішити лише кілька відсотків людей у ​​світі з високим IQ. На фото п'ятеро людей, один з яких лівша. Інтернет-користувачі найчастіше вказували на чоловіка у верхній лівій частині зображення, який тримає молоток і гайковий ключ. Чи це правильна відповідь? Дізнайтесь далі в статті.

Виберіть лівшу на зображенні. У вас є лише 12 секунд, щоб проаналізувати зображення.


Завдання здається простим, але це не так. Деякі вибирали фотографа та говорили, що він лівою рукою тримає камеру, спрямовуючи об’єктив у правильному напрямку. Насправді він в основному використовує свою праву руку, якою тисне на кнопку. Те ж саме для чоловіка, який тримає молоток і гайковий ключ - він тримає гайковий ключ лівою рукою, а молоток, яким він б'є, знаходиться в його правій.

Що стосується інших чоловіків, зображених на картині: бухгалтер - пише, а лісоруб - пиляє правою рукою.

Правильна відповідь: офіціант. Правою рукою він тримає піднос, а лівою подає напої.

Як пояснює jagranjosh.com, вам також потрібне "латеральне мислення", щоб виконати тест із зображеннями. Це поняття було введено в психологію британцем Едвардом де Боно. Цей тип мислення характеризує розумних людей, які мислять нестандартно. Дивлячись на картинку вище, людина з високим IQ буде шукати нові варіанти, неочевидні рішення, і зможе помітити те, що бачать інші.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про 12-річного британця, який має IQ більший ніж Айнштайн.