Головна Новини Дозвілля саморозвиток Як залучити фінанси: рекомендації нумеролога
commentss НОВИНИ Всі новини

Як залучити фінанси: рекомендації нумеролога

Ці поради допоможуть вирішити грошові проблеми, якщо вони виникли

23 грудня 2020, 21:42
Поділіться публікацією:

Астропсихолог і нумеролог Надія Астрохелпер розповіла, як можна залучити в своє життя фінанси. Все, що для цього потрібно — дізнатися про декілька хитрощів і застосувати їх у своєму житті.

Як залучити фінанси: рекомендації нумеролога

Гроші. Фото: unsplash

За словами Надії, енергію грошей потрібно освіжити, щоб вони прийшли до вас в тій кількості, в якій ви хочете. І для цього існує кілька дієвих способів, ефект від яких можна побачити зовсім скоро, запевнила нумеролог.

1. Не ходіть зі старим затертим гаманцем. Не пошкодуйте грошей, щоб купити собі новий. І бажано віддати перевагу "грошовим" відтінкам — червоному, золотому, чорному і коричневому.

2. У гаманці (який ви вже купили) повинна завжди лежати нова і хрустка купюра. Це така приманка для нових грошей або ваш талісман. Нехай вона завжди буде там, щоб ви не забували про це.

3. Нумеролог рекомендує щоранку перераховувати гроші, які є в гаманці. Всі купюри повинні бути акуратно розкладені.

4. Старі чеки, квитанції, візитки — все це краще викинути з гаманця, щоб не тіснити гроші сторонніми предметами. Гроші — ось, що головне повинно бути в гаманці.

5. Одне з найважливіших: гроші потрібно просто любити. Якщо з'являється можливість підзаробити, так не пропустіть її. Звичайно ж, не на шкоду власному здоров'ю. Контролюйте свої доходи і витрати — гроші дуже чуйні на турботу про себе. Вони обов'язково дадуть відповідь вам взаємністю.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому заробляння грошей не повинно бути головною метою в житті. Безперечно, вони нам потрібні: і для того, щоб забезпечити собі основні потреби, і для того, щоб залишилося на втілення своїх мрій. Але, сам процес заробляння коштів не повинен бути головною метою в житті, яка затьмарює все інше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини