Головна Новини Дозвілля саморозвиток Як служба в армії може допомогти стати мільйонером
commentss НОВИНИ Всі новини

Як служба в армії може допомогти стати мільйонером

П'ять головних армійських якостей, які допоможуть досягти успіху в цивільному житті

28 серпня 2020, 15:13 comments1140
Поділіться публікацією:

Багато з нас мріють досягти своєї мети та в результаті успішної справи стати багатою і заможною людиною. На різних тренінгах з особистісного росту можна дізнатись чимало. Але сьогодні ми підемо нестандартним шляхом — розповімо, як можна стати мільйонером, використовуючи армійські правила і якості. У цьому нам допоможе портал mport.

Як служба в армії може допомогти стати мільйонером

Впевненість при будь-яких обставинах

"Навіть якщо у тебе немає доступу до всієї інформації, рішуче продовжуй займатися своєю справою" — радить Девід Моркен, колишній військовий моряк і нинішній СЕО американської компанії телефонних та інтернет-комунікацій Bandwidth.

Типи людей

Колишній капітан американської армії, а на сьогодні СЕО компанії Johnson & Johnson, Алекс Горскі поділився досвідом: "Служба навчила мене працювати з різними типами людей".

Спокій і терпіння

Одна з найбільших в США і в усьому світі телекомунікаційних компаній Verizon Communications пишається своїм СЕО Лоуеллом МакАдамом. Армія навчила його бути терплячим і спокійним в будь-якій ситуації, що також дуже корисно для бізнесу.

Турбота

Колишній голова General Motors, який нині обіймає посаду СЕО компанії, Деніел Акерсон розповів, що служба в армії навчила його завжди бути уважним до потреб своїх підлеглих.

Самовладання

Майкл Морріс, колишній генеральний директор American Electric Power, порівнює стресові ситуації на роботі з пілотуванням літака в умовах поганої погоди. У таких випадках головне — не панікувати та тримати себе в руках. Це допоможе підбадьорити підлеглих і при цьому уберегти власні нерви.

Ті, хто служив в армії, неодмінно перенесуть цей життєвий досвід в цивільне життя. Головне, вміло ним скористатися. Також видання "Коментарі" розповість про головні ознаки раціонального мислення.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини