Головна Новини Дозвілля відносини Звички в стосунках, які зближують пару
commentss НОВИНИ Всі новини

Звички в стосунках, які зближують пару

Ці звички спрямовані на зближення закоханих

17 лютого 2021, 14:40 comments1091
Поділіться публікацією:

Щоб стосунки залишалися гармонійними та здоровими, над ними необхідно постійно працювати. Психологи рекомендують закоханим освоїти кілька звичок, які допоможуть стати ближче в стосунках і краще розуміти один одного. Що це за звички?

Звички в стосунках, які зближують пару

як стати ближче в стосунках / фото: Huffington Post

Подяка

Експерти кажуть, що у стосунках дуже важливо щиро дякувати партнеру за надану їм послугу, навіть якщо вона дріб'язкова. Але кожній людині приємно відчувати свою значущість та цінність для другої половинки. Подяка — це одна з мов кохання. Якщо ви навчитеся розмовляти нею, тоді станете ближче і ваші стосунки лише зміцніють.

Особистий простір

Добре, коли партнери прагнуть проводити весь час разом, але у кожного з них має бути особистий простір. Час, коли він може зайнятися особистим розвитком, інтересами або просто спілкуванням з іншими людьми. Це дуже важливо, якщо ви прагнете до гармонійних стосунків. Час, проведений нарізно, допомагає краще зрозуміти один одного, зміцнити почуття і стати ближче.

Своєчасне вирішення проблем

У стосунках необхідно навчиться чути та слухати свого партнера. Частіше говоріть на особисті теми, розбирайте проблеми всередині сім'ї, інакше образи та недомовленості будуть накопичуватися і рано чи пізно вирвуться назовні. І тоді вже може бути пізно. Прислухайтеся до почуттів і бажань один одного.

Нагадаємо, що сімейний психолог Ольга Романова розповіла, які проблеми в стосунки привніс інтернет та соціальні мережі.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що психологи назвали п'ять речей, яким немає місця в здорових та міцних стосунках.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини