Головна Новини Дозвілля відносини Забирай і йди: що не можна дарувати дівчині, щоб не зіпсувати про себе враження
commentss НОВИНИ Всі новини

Забирай і йди: що не можна дарувати дівчині, щоб не зіпсувати про себе враження

При виборі подарунка для коханої, вивчіть список того, що дарувати категорично не можна

9 серпня 2020, 02:26
Поділіться публікацією:

Зробити сюрприз дівчині — це завжди випробування для особистої винахідливості та фантазії, крім того, чимало  залежить від  вашого бюджету. Однак важливо пам'ятати, що головне у подарунку для жінки, яка вам подобається, не просто увага, а ставлення до неї. Якщо ви хочете продемонструвати, що вона для вас важлива і кохана, то виключіть зі списку можливих презентів такі варіанти.

Забирай і йди: що не можна дарувати дівчині, щоб не зіпсувати  про себе враження

Кухонний посуд та техніка.

Блендери, каструлі та сковорідки — це показник того, що ви сприймаєте свою кохану як домогосподарку, велика частина життя якої повинна проходити на кухні. Навіть якщо вона дійсно шалено любить готувати й не раз захоплювала своїми кулінарними шедеврами, не даруйте домашнє начиння, адже ви обдаровуєте справжню Королеву. Виняток може бути тільки в тому випадку, якщо дівчина вас просить про конкретний подарунок для кухні.

Одяг

Красиві сукні та костюми — це, звичайно, розкішний подарунок, але він вимагає обов'язкової примірки. перш. Тому якщо ви хочете зробити несподіваний і приємний сюрприз, то зробити це за допомогою одягу, скоріше за все, не вийде. Також краще не вибирати одяг на свій смак, адже фасон, стиль і навіть колір можуть здатися коханій невідповідними.

Товари для дітей

Якщо у жінки є дитина, то  подарунки потрібно робити конкретно для дитини. Жінка — не її дитина, і навіть якщо вона просто обожнює своє чадо,  все огдно подарунок повинен підкреслювати значущість саме її особистості, а не її дітей або інших близьких родичів.

Статуетки для залучення грошей

Такий подарунок  дівчині робити й зовсім непристойно. Коли ви даруєте жабу з золотими монетами або важку фігурку Будди, ви начебто даєте зрозуміти, що на вашу чоловічу самодостатність і надійність їй сподіватися не варто. Відтепер її добробут залежить від удачі й наявності забобонних сподівань, а не від справжнього чоловіка, яким би вам хотілося здаватися. Так собі подаруночок, правда?

Тварини

Миленький пухнастий клубочок у вигляді щенятка, кошенятка або навіть хом'ячка — це до неможливості мило, але не треба дарувати живу істоту без попереднього узгодження з жінкою.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що здатність чоловіка виглядати стильно залежить від його знака зодіаку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини