З яким чоловіком точно не варто заводити стосунки

Експерти перерахували ознаки чоловіків, в яких краще не закохуватися і не заводити з ними стосунки

Кожній дівчині хочеться зустріти гідного і серйозного чоловіка, з яким можна побудувати тривалі й міцні стосунки. Але на жаль, є різні типажі чоловіків і експерти назвали ознаки тих, від яких потрібно бігти якомога далі.

Чоловік, який постійно критикує

Якщо зауваження чоловіка на вашу адресу істотні, тоді варто прислухатися, можливо, він критикує вас на благо. Але якщо ваш обранець починає критикувати вас з приводу і без, тоді варто задуматися. Спочатку це можуть бути дружні кепкування, але з часом такі "підколи" стають справжньою проблемою, тому що все, що ви будете робити для нього і на благо стосунків буде піддаватися критиці й ваша самооцінка сильно постраждає.

Чоловік, який завжди радиться зі своєю мамою

Навряд чи вийде побудувати серйозні стосунки з чоловіком, який у всьому і завжди слухає тільки маму. З одного боку, це характеризує його як турботливого сина, але з іншого - він абсолютно несамостійний, оскільки живе за порадами мами. І вона вирішує за нього все, аж до того, з ким зустрічатися. Подумайте, чи готові ви жити з 38-річним хлопчиком.

Чоловік, який дуже любить... себе

Чоловіча самовпевненість дуже приваблива, коли вона підкріплюється певними досягненнями в бізнесі, неабияким інтелектом або популярністю у жінок. Але якщо вона базується тільки на одній зовнішності - будьте готові до того, що будете проходити кастинг на "відповідність". Погодьтеся, що дивно, коли чоловік не упускає можливості покрасуватися собою перед дзеркалом, постійно пригладжує зачіску, ретельно вибирає собі вбрання і т. д. З таким чоловіком, мабуть, буде нелегко.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як залучити у своє життя гідного чоловіка.