Які вчинки чоловіка повинні насторожити жінку

Психологи розповіли, які моменти в поведінці чоловіка повинні насторожити жінку

Кожній жінці хочеться побудувати стосунки з гідним чоловіком, але розпізнати його буває дуже непросто. Психологи назвали кілька моментів в поведінці партнера, які повинні насторожити жінку.

Він не дозволяє чіпати його телефон

Стосунки будуються на довірі тому якщо партнер нервує, коли ви просите його телефон або, зовсім не дозволяє вам брати його в руки, то це досить дивна поведінка. Це означає, що йому є що від вас приховувати. Задумайтеся!

Він надто відвертий зі своїми друзями

Не кожній жінці сподобається, що друзі партнера в курсі всіх деталей їх стосунків, а це легко можна помітити по глузуваннях, усмішках або якихось жартах. Особисті моменти, які стосуються тільки людей у парі, повинні бути за закритими дверима.

Він завжди намагається заощадити

Добре, коли чоловік знає ціну грошам і на деяких речах намагається заощадити, але інша справа, коли він робить це постійно і на всьому. Його магнітом притягують різні акції й знижки, а про сюрпризи своїй дівчини й мови бути не може. Ну, не кожну жінку таке влаштує.

Він не хоче брати на себе побутові обов'язки

Партнери повинні допомагати один одному, в тому числі й у побуті. Якщо ви хочете побудувати серйозні стосунки й бути рівноправними партнерами, тоді справедливо розподілити обов'язки по дому.

Він надто зациклена на своїх принципах

Щоб стосунки приносили радість і комфорт, над ними потрібно працювати. І добре, коли у чоловіка є певні принципи, але варто розуміти, що в стосунках ви змінюєтеся, отримуєте досвід і потрібно іноді йти на поступки, а не гнути свою лінію попри обставини та ситуації.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які три проблеми заважають вам побудувати стосунки.