Як зрозуміти, що чоловік вас по-справжньому кохає

Як правило, чоловіки довгий час приховують свої почуття

Жінці часом буває складно зрозуміти, як чоловік до неї ставиться і чи присутнє в їх стосунках справжнє кохання. Психолог Олександр Шахов на своїй сторінці в Instagram дав підказку представницям прекрасної статі та розповів, як поводиться чоловік, який закоханий.

Чоловік заявляє на вас свої права

Якщо чоловік любить жінку, він заявить на неї свої права, поки цього не зробив хтось інший. В першу чергу він познайомить її зі своїми друзями та рідними, офіційно представивши, як свою дівчину. Такий вчинок показує, що чоловік налаштований на тривалі та серйозні стосунки.

Ви фігуруєте в його особистих планах і обговорюєте їх разом

Якщо чоловік має справжні почуття до своєї дівчини, то він буде мріяти з нею про майбутнє і будувати плани, наприклад, на відпустку. Також він буде цікавитися і враховувати її думку з багатьох питань.

Чоловік буде забезпечувати

Чоловік, який любить жінку, не скупиться витрачати на неї гроші та свій час. Він готовий виконати будь-який каприз, тільки для того, щоб побачити щастя і радість в її очах.

Чоловік буде захищати

Ніколи чоловік не дасть в образу свою кохану жінку, а зробить все можливе, щоб захистити її від психологічного насильства. Але бувають випадки, коли чоловік повинен захистити кохану і від себе: від свого гніву і нерішучості.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які помилки роблять партнери у стосунках.