Від яких жінок ніколи не йдуть чоловіки: відповідь психолога

Багато жінок відчайдушно бояться самотності, тому всіма силами намагаються догодити своєму коханому

Більшість жінок докладають максимум своїх зусиль, щоб коханий завжди був поряд з ними. Однак в житті настає момент, коли чоловік вирішує піти. Чому так відбувається і як не допустити, щоб справа дійшла до розставання, розповідає психолог Олена Шершньова. Про це пише видання obozrevatel.

Експерт поділилася від яких жінок ніколи не йде партнер. Виявилося, що чоловік навряд чи кине жінку, яка є самодостатньою і знає собі ціну. Він відчуває, що поруч з такою половинкою буде ставати тільки краще, тому йому просто не захочеться відпускати її.

Також чоловік готовий все своє життя прожити з жінкою, яка не вірить в стереотип "чоловіки йдуть". Вона навіть не замислюється про це, а просто живе щасливим і наповненим життям. Такі жінки не зациклені на тому, що ще не відбулося, навпаки, вони насолоджуються сьогоднішнім моментом.

"Так, вони не хотіли б розлучитися з коханою людиною. А ще не хотіли б потрапити під скорочення на роботі. Або щоб будинок постраждав від пожежі. При цьому вони не гортають на дозвіллі трудовий договір і навряд чи ходять на курси пожежної безпеки", - поділилася Олена.

Жінки, які йдуть першими, теж не бояться залишитися на самоті. Експерт каже, що тут справа не в тому, щоб зіграти на випередження, а в тому, щоб вчасно закінчити стосунки, які вже давно себе зжили.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, п'ять помилок, які роблять пари у стосунках.